4 najveća seksualna straha kod muškaraca

Baš poput žena i muškarci osjećaju nesigurnost u krevetu. Nije riječ o njihovom izgledu, veličini trbuha ili visini već o sposobnosti da zadovolje partnericu.

Stručnjaci upozoravaju kako je sve to vezano za neiskustvo i nesigurnost. Donosimo četiri najveća seksualna straha s kojima se muškarci bore.

1. Uspoređivanje
'Jesam li bolji od ostalih?' pitanje je na koje brojni muškarci svakodnevno tragaju za odgovorom. Iako je nadmetanje u njihovim genima, važno je znati kako zaljubljena žena doista ne razmišlja na taj način te da vođenje ljubavi ovisi o osjećajima i strasti. Tehnika se savladava, posebno kada su partneri u dužoj vezi.

2. Ljubomora
Ono što bi svaki muškarac trebao znati je da je njegova partnerica imala život i prije njega. Ljubomora na bivše seksualne partnere vrlo je česta, ali doista nepotrebna i neopravdana.

3. Dominacija
Većina muškaraca smatra da bi upravo oni trebali voditi igru. No želite li doista uživati u strasti dozvolite partnerici da pokaže što zna te da vas iznenadi zanimljivim stvarima koja će vas dovesti do vrhunca strasti.

4. Veličina
Vječni kompleks gotovo svakog muškarca je upravo u veličini njihovog ponosa. Vječno nadmetanje i uspoređivanje počinje još u školi i nastavlja se tijekom cijelog života. No veličina nije garancija užitka. Raspitajte se o brojnim tehnikama zavođenja i buđenja strasti na kojima će vam vaša partnerica itekako biti itekako zahvalna.

IZVOR: zadovoljna.hr