FOTO  Željko traži pomoć: Majo, vrati se, bio sam budala, život bez tebe nema smisla

pomoć, ljubav
Molim vas da mi pomognete stupiti u kontakt s osobom koju volim i bez koje moj život nema smisla - napisao je u mailu Jutarnjem listu Željko Cvetko (43) iz Sv. Ivana Zeline.

 

On je naime, kako piše, nedavno ostao bez Maje (nadimak BabyGoHeart, podaci poznati redakciji) koja je prije dva mjeseca otputovala u Francusku.

- Bio sam budala jer je nisam zadržao. Nisam znao kako joj reći da se uda za mene. Otišla je ljuta u Versailles gdje inače živi i radi - priča Cvetko koji je Maju upoznao ispred lifta u West Gateu na koncertu Slavonia Banda 7. lipnja 2012. godine.

Otkako je otišla, kaže Željko, čuli su se samo jedanput, a sada joj je napisao i pjesmu:

- Više ne mogu stupiti u kontakt s njom, ne znam je li iskopčala telefon - govori, pa nastavlja: - Tada nisam bio fer. Zahtijevao sam od nje da se odmah vrati - priznaje Željko koji moli da ne objavljujemo njezine pune podatke i sliku jer bi se mogla još više naljutiti pošto ne voli publicitet.

- Znam da čita redovno vaše novine na internetu pa vas molim, jer me srce i duša boli, ako bi mi mogli pomoći da mi se vrati moja voljena jer moj život bez nje nema smisla. Spasite našu ljubav je jer znam da ona mene voli svim srcem, a ne zna za moje iskrene osjećaje spram nje - kazao je Željko pa obećao: - Zvat ću vas na vjenčanje.