Susjedi ostavila poruku zbog seksa usred dana pa joj ona otkrila tko je kriv za buku

Izmjenjivanje nježnosti u spavaćoj sobi tijekom toplijih dana zna biti poprilično riskantno

U naletu strasti mnogi zaborave zatvoriti prozore pa postoji velika vjerojatnost da će ih netko od susjeda čuti.

Dogodilo se to ženi po imenu Ali Cashat iz Sunshine Coasta u australskoj državi Queensland kojoj je susjeda ostavila poruku nakon što je čula neugodne zvukove iz njezine spavaće sobe.

- Ovo je pomalo neugodno, no mislili smo da bi bilo mudro skrenuti vam pozornost. Prošli vikend dok smo vodili moju unuku do plaže morali smo proći pokraj vašeg imanja u nezgodnom trenutku. Bilo je jako teško objasniti unuci zvukove koji su dolazili iz vaše spavaće sobe koja se nalazi na strani kuće kraj puta. Ne želimo zadirati u vašu privatnosti, no mislim da bi bilo najbolje kada bi ubuduće zatvarali prozore da se to ne bi ponovilo - poruka je koju je od starije susjede dobila Ali Cashat.

Ali je preko Facebooka odgovorila svojoj susjedi.

Poručila joj je kako taj dan ona i suprug nisu niti bili kod kuće, piše Sunshine Coast Daily.

- Hvala zajednici Sunshinea Coasta i našoj marljivoj anonimnoj susjedi koja nam je ukazala na ovaj nesretni događaj. Vlasnici kuće krivo su optuženi za vrlo glasnu ''izvedbu'' tijekom dana. Nažalost, oni su bili u inozemstvu u to vrijeme. Kućepaziteljica je priznala da je ona kriva za popodnevno zadovoljstvo. Vlasnici kuće žele izraziti iskrenu neugodu zbog lažne optužbe s obzirom na to da su u braku jako dugo da bi imali takve aktivnosti s tolikim guštom prije zalaska sunca - poručila je Ali Cashat svojim susjedima.

Tagovi: susjedi odgovor
17.05.2018 u 07:05