FOTO/VIDEO  Studentica prodaje nevinost na aukciji kako bi izgradila domove siromašnima

Do sada njena nevinost dostigla cifru od 160.000 dolara. Vodi je nevladina organizacija koja će izgraditi nove kuće u Santa Catarini odakle i sama dolazi.

Iako su je odmah mnogi prozvali prostitutkom, ona je odbacila te tvrdnje rekavši da i dalje vjeruje u ljubav, ali da je vidjela priliku da napravi pozitivnu razliku u svijetu. Ipak, izazvala je kontraverze kada je obznanila da će svaki njen korak biti zabilježen kamerama. Naime, kako prenosi Daily Mail Migliorini će prvi seks imati za potrebe australskog dokumentarnog filma pod nazivom "Virgin Wanted".

"Vidjela sam to kao posao. Imam priliku putovati, biti dio filma i zaraditi", rekla je.

"Ako to uradite samo jednom u životu onda niste prostitutka. Baš kao što za sebe ne možete reći da ste fotograf ako uradite jednu dobru fotografiju. Aukcija je samo posao, ja sam romantična djevojka, vjerujem u ljubav, a ovo će napraviti veliku razliku u mjestu iz kojeg dolazim", rekla je Catarina za Folha novine.

Ova djevojka italijanskog porijekla prijavila se na projekt prije dvije godine kada je vidjela oglas u kojem se za potrebe filma tražila djevica. Redatelj Justin Sisely će snimiti njene emocije prije i nakon njenog prvog seksualnog susreta. U filmu će sudjelovati i Alexander koji je također odlučio prodati svoju nevinost, ali dosad je uspio privući samo skromnih 1.300 dolara.

Za sve to će dobiti 20.000 dolara i 90 posto iznosa od konačne cijene na aukciji koja se završava 15. listopada. Pobjednik će biti testiran na spolno prenosive bolesti prije susreta koji će se dogoditi u zrakoplovu, na letu od Australije do SAD-a, kako bi se zaobišli zakoni o prostituciji. Korištenje kondoma će biti obvezno.