Šokantna ispovijest ljubavnice federalnog ministra: Rekao je da ima potrebu da me ozlijedi

sex, orgazam, sex, orgazam, orgazam, žene, orgazam, orgazam, sex, orgazam, seks, ejakulacija, žena, orgazam, gluma, žene, osobnost, strast, nekontrolirani orgazmi, Amanda Gryce, Amerikanka, seks ljubav, poremećaj, mastrubacija, seks, odgoj, ljubavnica, seks prakticiranje, ministar, Masturbacija , istraživanje, za žene i muškarce, seks navike, mikročip, snimak, kućni snimak, vagina, žensko zdravlje, žensko tijelo, količina estrogena , orgazam, žene, činjenice, nepoznate činjenice, mastrubacija, demoni, žene, seks navike, ovisnica, ovisnost, orgazam, žene
Ova djevojka je imala bolno iskustvo sa jednim federalnim ministrom kojeg ne želi imenovati javno, a podaci su poznati redakciji. A.H. svoju bolnu ispovijest započinje ovako...

"Točno prije godinu dana u jednom širem društvu upoznala sam, sada već ministra na odlasku. Nakon nekoliko dana poslao mi je sms i tako smo se počeli dopisivati. Prije nego što smo se vidjeli svaki dan smo razmijenjivali na desetke poruka preko Vibera. Činilo se da je zaljubljen i da mu je stalo do mene. Ponekad sam uočavala neke devijacije u njegovom ponašanju i u odnosu prema ženama i djeci i imala sam dojam da je u djetinjstvu proživio neke traume. Često je ponavljao da su svi sa njim radi nekog interesa i da ima potrebu da bude brutalan prema sponzorušama. Voljela sam ga više od sebe i odlučila sam da ću sve učiniti da bude sretan pored mene i da ću mu razbiti predrasude o ženama. Nisam pristala na skupe poklone, večere, putovanja. Prosto sam željela da vidi kako mi je važan on, a ne materijalne stvari i zadovoljstva.

Kada je došlo vrijeme da stupimo u seksualni odnos priznao mi je da ima problem s erekcijom i da imam razumijevanja. Mnogo puta je započinjao razgovor o lezbijkama, homićima, grupnom seksu i sl. Jednom prilikom mi je rekao da se jedino može uzbuditi kada gleda porniće i to one u kojima ima brutalnih scena u kojima netko dominira. Nakon nekoliko susreta i nazovimo bezuspješnih seksualnih odnosa priznao mi je da ima potrebu da me ozlijedi u krevetu, ali da bi to bilo samo u krevetu i da bi mu mnogo značilo kada bi mu pomogla oko erekcije.

Kako sam ga previše voljela, i kako je uvijek bio pažljiv prema meni, sve sam bila u stanju učiniti za njega. U prvi tren sam imala osjećaj da to nije neki problem i da svi muškarci vole malo dominirati u krevetu. Jedne večeri je donio lisice i svojevoljno sam pristala da mi ih stavi ne sluteći što se može dogoditi. Na meni se iživljavao najmanje tri sata, a svaku moju suzu bi popratio poljupcima. Emocije su mi bile pomiješane. Voljela sam ga i mrzila istovremeno. Narednih dana je bio prekrasan, sretan, dobre volje. Činilo se da je sve kako treba.

Nakon izvjesnog vremena od mene je tražio da u naš krevet uvedemo treću osobu. Nakon mnogo svađa i negodovanja ipak sam pristala pod uvjetom ako osjetim da ne mogu, da sve prekinemo. Stvorio je takav ambijent da sam znala da će se naljutiti na mene i da će me ostaviti ako prestanem. Vidjelo se da je djevojka koja je bila s nama, već bezbroj puta to radila i da su već uhodani. Osjetila sam da sam uvučena u prljavu igru i da moram sve napustiti.

Pokušala sam ga izbjegavati, ali je bio toliko nametljiv i na razne načine mi je pokušavao dokazati da sam mu važna. Zbog mene je znao sjesti u auto i u pola noći prevaliti 150 kilometara. Slao mi je velike bukete na vrata, naručivao pjesme, iz Londona mi je donio srce na kojem je pisalo "Budi moja", nakon toga sam pokleknula i vratila se u pakao iz kojeg sam izašla i u njemu se zadržala još 8 mjeseci. Njegova dominacija i perverzije u krevetu su me ubile u pojam. Totalno sam otupila. Ubio je sve u meni. I ljubav. I radost.

Sada sam sama. Već dva mjeseca. I dalje pokušava da me vrati na razne načine, ali ovaj put neću promijeniti odluku. Ovo što čitate je proizvod moje prijetnje upućene njemu, ukoliko mi nastavi dosađivati zaprijetila sam da ću moju priču podijeliti sa javnošću. I ovo je prva stepenica. Drugi put ću reći i kako se zove moj ministar iz priče", završava svoju priču A.H.

Izvor: novi.ba