Seve: Ne bi bilo 'vake lipote, da nije bilo drniškog pršuta kad sam bila mala

Samo sam volila ono crveno. Tako i dan danas. No, učim se sad da je dobro i bijelo. Dakle, pršut je sastavljen od crvenog i bilog, tako je i život sastavljen od crnog i bilog.

Tako da se učim prihvaćati i ovo šta ne volim, jer život uvijek ima svega, i onoga što volite i ono što ne volite, ali dobro je i to prožvakat i ispljunit' ono šta ti se ne sviđa, al bitno je probat - brbljala je dobro raspoložena Severina gostujući u emsiji CroTOP20 Radio Drniša.

Seve je tom prigodom najavila i skorašnje izdavanje svog live DVD izdanja Tridesete uživo, gdje će se osim pjesama sa poslijednjeg albuma Zdravo Marijo naći i pjesme koje su je, kako je kazala, obilježile kroz život i karijeru.

DVD će se sastojati od snimke koncerta u Areni Beograd gdje je bilo gotovo 20 tisuća ljudi, a osim samog koncerta, na DVD-u bit će objavljeni i specijalni dodaci poput karaoka, te do sada nikad objavljeni video vizual za pjesmu Pucajte u tamburaše, te dokumentarni film o nastajanju samog koncerta u Areni - otkrila je Severina za Radio Drniš, prenosi SeveFanClub.



Otkrila je i kako bi voljela da DVD bude umotan poput bombonjere, na primjer u baršunastom omotu, budući da je i sadržaj jako sladak. Na samu ideju o omotu je došla nedavno, kada se prisjetila bombonjere Opera iz djetinjstva, u plišanoj kutiji sa zlatnim slovima, za kojom žali da se više ne proizvodi.

- Život je kao kutija bombonjere, nikad ne znaš što ćeš dobiti, pa nekome možda to izdanje bude slatko, a nekome ne bude - citirala je Seve Forresta Gumpa.

Osim izdavanja live DVD-a koji će izaći u listopadu ove godine, dotaknula se teme kazališta, te otkrila kako je uskoro očekuje novi kazališni projekt, ali i činjenicu da ima spremnih novih petnaestak pjesama koje bi se mogle naći na njezinom nadolazećem, 11. studijskom albumu.

sevefanclub.com, foto: arhiv cropix