OPET NA SUDU Severina ponovo na ročištu, nazvala ravnateljicu sinove škole "krivonogom babom"

Severina
Robert Anic/Pixsell

Severina Vučković jutros je stigla na Općinski sud u Zagrebu. Pjevačica je stigla u pratnji svoje odvjetnice Jasminke Biloš.

Na ročište je stigla zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka ravnateljici sinove škole Ljiljani Klinger.

Između ostalog, nazvala je ravnateljicu krivonogom babom, prenosi Index.hr.

Pjevačica izgubila skrbništvo nad Aleksandrom

Podsjetimo, prije nekoliko dana objavljeno je da je Vrhovni sud poništio drugostupanjsku presudu iz 2021. godine prema kojoj je Severina dijelila skrbništvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem. Sud je presudu poništio zbog, kako je naglasila Severina, proceduralne pogreške.

"Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju. Svoju kap na dlanu. Moje dijete živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade djetetu, da ja ne smijem o tome govoriti da ne bih nekoga uvridila. Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dijete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živjelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju. Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga", napisala je između ostalog.