Procurila prava istina o Severini i Milanu

Činjenica da nije riječ o običnom raskidu i da je njihovo pomirenje ovog proljeća bilo samo farsa još više će uzburkati duhove.
Kako Svet&Style ekskluzivno doznaje, Severina i Milan nisu zajedno još od listopada, a njihovo navodno pomirenje bilo je samo zamka za medije jer im je bila potrebna upravo takva informacija kako bi iz dana u dan pisali o pop divi, koja je u tom razdoblju imala koncert u beogradskoj Kombank areni.

Činjenica je kako je o obnavljanju veze govorila samo Severina, dok Popović nije dao nijednu izjavu na tu temu. Također, biznismen nije prisustvovao ni njenom koncertu u Beogradu niti ijednom nastupu u okviru turneje "Dobrodošao u klub". Oni su tijekom posljednjih deset mjeseci samo dva puta viđeni zajedno (jedanput u Sarajevu). Glasine o raskidu krenule su prije dva tjedna, kada su hrvatski novinari shvatili da ljeto ne provode zajedno.

- Severina je veoma inteligentna žena i odlično barata medijima, dok s Milanom nije takva situacija. Cijelu priču predstavila je onako kako je njoj odgovaralo i nije se pretjerano interesirala za njegovo mišljenje. A on se nije bunio što je balkanska javnost bila uvjerena u to da je njihova veza obnovljena sve dok su oboje u dobrim odnosima i dok može viđati sina kad god poželi, rekla je za Svet Milanova prijateljica.