Pretukla supruga nakon što ga je uhitila u preljubi s prvim susjedom Pericom

ljubav, neuspjeh, varanje, muškarac žena, preljub, ljubomora, ljubav, preljub, spoj, preljub, ljubavnik, ljubavnica, prevara, preljub, kako preboljeti, veza, partner, preljub, ljubomora, preljub, veza, varanje, muškarci, žene, žene, varanje, preljub, istina, ljubav, policija, seks, 50 nijansi sive, Livno, preljuba, ljubavna veza, ljubav na poslu , žena, šok, fotografije, varanje, susjed

Točnije, Jovana S. nanijela je teške tjelesne ozljede suprugu Milošu S. iz Aranđelovca, nakon što ga je slučajno uhitila u preljubi s prvim susjedom Pericom, prenosi Arandjelovacinfo.

"Krenula sam na posao, ali nakon odlaska sjetila sam se da nisam ponijela novčanik. Nakon pola sata sam se vratila do kuće da ga uzmem, a onda sam začula čudne zvukove", priča Jovana.

U tim trenucima u krevetu je zatekla supruga koji se tek vratio s puta kako vodi ljubav sa svojim susjedom. U afektu je uzela metalnu dršku od usisivača i zadala suprugu niz udaraca, a nije bio pošteđen ni njegov ljubavnik.

"Da sam zatekla bilo što drugo bilo bi mi lakše. Da me je varao s nekom susjedom, prijateljicom, ne bih se toliko ni naljutila. To su uobičajene stvari u braku. Ali da mi je muž homoseksualac, to nisam mogla da povjerujem ni u najluđim snovima", kazala je Jovana.