Popović iznio sve detalje odnosa sa Severinom

22.08.2013

Priča Milana Popovića u kojoj nimalo džentlmenski govori o Severini - uzburkala je javnost. Njegova medijska hajka danas je dosegnula svoj vrhunac

Za jedan tjednik ispričao je najsitnije detalje veze i prekida s najvećom balkanskom zvijezdom te, među ostalim, ustvrdio da Severina ne može bez medija, koje čita, analizira i živi po cijele dane.

"Severina je htjela da je oženim, a dijete je u katoličkoj crkvi krstila iz splitskog dišpeta" , to je danas u velikom intervjuu za Gloriju ustvrdio Milan Popović. Iako se dosad prodavao kao samozatajni poduzetnik, bivši Severinin dragi u medije je iznio sve najsitnije detalje njihova odnosa.

Priča Milana Popovića u kojoj nimalo džentlmenski govori o Severini - uzburkala je javnost. Njegova medijska hajka danas je dosegnula svoj vrhunac. Za jedan tjednik ispričao je najsitnije detalje veze i prekida s najvećom balkanskom zvijezdom te, među ostalim, ustvrdio da Severina ne može bez medija, koje čita, analizira i živi po cijele dane.

Čini se da je bitka za sina i medijsko 'zlostavljanje' otišlo predaleko pa je prljavoga rublja iz njihove veze sve više!

Ne samo da je demantirao da su bili zaručeni, već je jasno dao do znanja da nisu skupa još od lipnja 2011. Za tjednik Gloriju tvrdi da su sva druženja nakog toga - bila isključivo radi njihova 'projekta', kako naziva malog Aleksandra.

Kako RTL doznaje, Severinin tabor nema namjeru odgovarati na Popovićeve provokacije. Ovu vijest Severina je dočekala u Sarajevu, gdje će večeras prošetati crvenim tepihom filmskog festivala. I dok joj hodanje po najvažnijim balkanskim premijerama nije stran, u svom intervjuu, Popović nadalje tvrdi da joj nije ispunio i onu najveću želju, a ta je da je odvede pred oltar!

Balkan čeka Severinin odgovor, a sve što su za sada dobili tek su priče kako i ona ima svoje adute za ovu zahuktalu borbu između nje i Milana. Jedno od njih je i navodna pisana poruka kojom nju i dijete Milan tjera iz svoga stana, a koju je Severina ponijela sa sobom i sad joj služi kao dokaz.

Ovo je tek uvod u najveću ljubavnu trakavicu Severine i Milana, čovjeka kojemu je osim srca - dala i slavu, a on ju je očito počeo iskorištavati za svoje ciljeve!

Autor: RTL

loading...