Ovih sedam stvari dogodit će vam se tijekom prve godine braka! | Hercegovina.Info

Ovih sedam stvari dogodit će vam se tijekom prve godine braka!

Brak nije dosadan
Brak nije dosadan
Od dečka i cure postali ste supružnici. Brak je jedna od najvećih životnih promjena, a najviše to osjetite tijekom prve godine bračnog života. Stručnjaci donose nekoliko stvari koje ćete doživjeti tijekom prve godine braka:

1. Uzbuđivat ćete se oko svojih novih titula

Bit će vam pravo uzbuđenje predstavljati partnera kao supruga, a uživat ćete i u korištenju novog prezimena. Osim toga, provodit ćete dosta vremena usavršavajući potpis s novim prezimenom.

2. Počet ćete pričati o djetetu

Nakon braka, svi jedva čekaju onaj sljedeći korak, a to je dijete. Pratit ćete plodne dane, a u svakom imenu vidjet ćete mogućnost za ime vašeg djeteta. Počet ćete se pripremati za prinovu.

3. Velika svađa

To je ona velika svađa zbog koje ćete se uplašiti da je cijeli vaš brak došao u pitanje. No, nije, ne brinite se. Nakon što se stvari izglade, imat ćete seks pomirenja i uživat ćete međusobno jedno u drugom.

4. Osjećat ćete se starije

S nostalgijom ćete se nekad sjećati dana dok ste izlazili s ekipom. Danas je sve gotovo, a vi ste u braku. Živite neki odgovorniji život.

5. Počet ćete eksperimentirati u seksu

Iako ste donedavno vodili ljubav prilično suhoparno, sada ćete se oboje potruditi pokazati kolike su vam granice i koliko ste perverzni. Prva godina braka rezervirana je za nešto uzbudljiviji seksualni život.

6. Nervirat će vas njegova rodbina

Njegovi/njezini roditelji počet će vas nervirati jer će se miješati. No, pazite, i dalje su to roditelji voljene vam osobe. Na kraju će se sve riješiti.

7. Prva godišnjica bit će velika stvar

No, bit ćete razočarani kad shvatite da je to važno samo vama i vašem partneru. Možda će se netko i sjetiti vam čestitati, no nemojte se razočarati ako i to izostane. Bitno je da se sami sjetite i proslavite.

vecernji list