Oliver Dragojević: 'Iznevjerio bih samog sebe kada bih zapjevao u Srbiji. Tko me želi čuti, naći će me'

Oliver Dragojević, koncert, Srbija, Oliver Dragojević, liječenje, Oliver Dragojević, Oliver Dragojević, smrt, Oliver Dragojević
To sam već rekao i smatram završenom pričom. Ne znam što bi se trebalo dogoditi da promijenim svoje mišljenje. Jednostavno, tamo mi se ne ide. A i sam bih sebe time jako iznevjerio. Znam da oni dolaze na moje koncerte izvan Srbije. Oni koji me baš toliko žele čuti, naći će me - kazao je Oliver.

Na pitanje je li ga Mišo Kovač, koji također ne želi nastupati u Srbiji, uvrijedio kad je rekao da 'nije zvijezda, niti će ikad biti', Oliver je kazao kako to samo može biti kompliment.

- Jer biti zvijezda u ovoj državi nije uopće dobro. Pored ovakvog ekonomskog stanja, industrije i gospodarstva, dobro je - ne biti zvijezda! Nije me pogodilo to što je Mišo rekao. Ma kakvi. Pa ja Mišu znam, mi se i vidimo nekad. Meni je to smiješno pa mu kažem: A šta je, Mišo, opet si me spominjao - našalio se Oliver pa prokomentirao kako su za njega istinske hrvatske zvijezde, kad je u pitanju sjaj i scenski pristup, definitivno Severina i Rozga.

- Medijski, svake sekunde su svugdje - od portala do televizija - kazao je, a komentirao je i nedavnu izjavu Massima koji je kazao kako nikad sa Severinom i Jelenom Rozgom ne bi snimio duet.

- Nisam razmišljao o tome nikad, ali zašto ne. Ovisi. Ako je dobra pjesma, onda možda i bih. Ajmo napravit sad jednu usporedbu s Lady Gagom. Problem kod Amerikanaca je taj što su odrastali na glazbi koja je fantastična. A mi na onome što smo uspjeli sami sebi napraviti. Lady Gaga pjeva jako dobro pjesme koje inače ne pjeva. Ne znam baš kako bi ove dvije to napravile - zaključio je.

U intervjuu se prisjetio i nedavno preminulog pjevača Kemala Montena.

- Bio sam s njim jako dobar. Imali smo turneje po bivšoj državi. Spavali smo mjesec i pol dana u istoj sobi. Što smo sve nas dvojica doživjeli... Da je on sad tu, bolje bi od mene to ispričao. Bio je jako duhovit čovjek i s njim je bilo puno humora. Pravi čovjek iz naroda. Njegovi i moji razgovori bili su neozbiljno ozbiljni.

Tportal