Na Makarskoj rivijeri sprema se vjenčanje godine

vjenčanje, Makarska
Svadbi će prisustvovati šezdesetak do sto uzvanika, a može se pretpostaviti da će među njima biti i poznata lica. Po Baškoj Vodi, odakle je mladenka, kći načelnika Joska Roščića, šuška se da dar za hadezeovsko vjenčanje priprema i premijer Andrej Plenković.

Navodno nije isključen ni dolazak brojnih ministara, ali je sigurno da će biti visokopozicioniranih političara.

Sam čin obreda održat će se u Baškoj Vodi, a Dragica i Joze u sretnoj su ljubavnoj vezi od 2016. godine.

Mlada Baškovođanka predsjednica je Lokalne akcijske grupe "Adrion", kojom je s obje strane Biokova povučen značajan iznos sredstava s raznih natječaja, organizatorica je brojnih sajmova lokalnih proizvoda, ujedno je dijelom zaslužna za to da je njezino rodno mjesto nedavno dobilo službu Hitne pomoći, ali i brojne milijune kuna za uređenje plaža.

Dragica je na mjesto saborske zastupnice došla kao zamjenica ministra zdravstva dr. Milana Kujundžića. Joze Vranješ je pak Makaranin koji se odnedavno pridružio HDZ-u, a ranije je djelovao kao nezavisni.

S obzirom na navedeno, može se očekivati da će vjenčanju u hotelu s pogledom na Imotsko polje nazočiti i brojni stanovnici Rivijere.

Restoran, kako pišu na internetskoj stranici, u ponudi nudi regionalne specijalitete, ali pripremaju i jela po narudžbi.

Što će točno mladenci naručiti, još se ne zna, ali dobro je poznato da odavna slove za najljepši par na Primorju.

Slobodna Dalmacija