Muškarci koji plaćaju za seks – kriminalci

žene, seks, godine, seks, sitnice, seks, priglup čovjek, muškarci, seks, kriminalci, žene, seks, razlozi, seks, piramida, načini, izluđivanje, muškarci, seks, odšteta, službeni put, žene, kupaonica, hercegovački vicevi, ljubavnica, golf, ucjena,  neudana konobarica, ucjenjivala ljubavnika, žena, seks kod žena, stvari, uzbuđenje, bračna nevjera, nevjera, ljubavnica, Broj ljubavnica, žena ili ljubavnica, prevara, ljubavnica, žena ili ljubavnica
Rezultati istraživanja temeljeni su na razgovorima s 202 muškaraca koje je vodila klinička psihologinja Melissa Farley na području Bostona. Otprilike pola muškaraca iz ankete plaćalo je za seks, a druga polovina nije, prenosi HINA.

U skupini onih koji su plaćali bilo je više muškaraca koji su priznali razne druge oblike kriminala, poput financijskih prevara, nasilja nad ženama i zloporabe opijata.

Dvije skupine imaju jako različita stajališta o tome predstavlja li prostitucija seks s pristankom ili iskorištavanje. Muškarci koji su kupovali seks bitno su manje empatični prema prostitutkama.

Gotovo tri četvrtine onih koji su se koristili njihovim uslugama kažu da su o seksu naučili iz pornografije, dok ih je isto priznalo samo pedesetak posto iz druge skupine.