Mostar: Plavuša iz parka kaže da nije bilo seksa

...učer poslije podne "Dnevnom avazu" obratila se djevojka kazavši da je ona ta osoba koja, navodno, sa svojim momkom "vodi ljubav u parku".

Ne želeći otkriti svoj ​​identitet, kazala je za Dnevni avaz da se ona i njen momak nisu seksali, kako je to plasirano u pojedinim medijima, već da su duže vrijeme sjedili na klupi i radili "stvari" koje su, inače, svojstvene zaljubljenim parovima.

- Svom momku sjedila sam u krilu i ležala sam na klupi držeći glavu na njegovim nogama. Dakle, mijenjali smo položaje jer smo se mazili, a nikako seksali. Sve ovo nam je vrlo teško palo, posramljeni smo, strah nas je da nas netko ne prepozna, jer imamo svoje obitelji i prijatelje. U najkraćem, jako smo pogođeni - kazala je za Dnevni avaz ova djevojka.

Ona je ustvrdila da ih je fotografirala neka starija žena, a nikako majka koja je bila u parku s djecom, te se obrušila na nju.

Razmjena nježnosti

- Uostalom, šta je briga tu babetinu što nas je slikala, što mi radimo? Otkud joj pravo da slika ljude i promatra šta ko radi? Uvijek su u parkovima svoje vrijeme provodili zaljubljeni parovi i razmjenjivali nježnosti - rekla je ova djevojka.