Martina i Stjepan zajedno u novi život uz veliku pobjedu Hrvatske

svatovi, Hrvatska
...ali i širom Europe i svijeta gdje ima Hrvata. Naši reprezentativci izazvali su opću euforiju, iznimke ne postoje. Pred prvenstvo je kružila ova poruka među ljubiteljima nogometa:

Ako si zainteresiran: Prijatelj mi jedan ima karte za prvu utakmicu svjetskog prvenstva naših u Rusiji, protiv Nigerije, u Subotu 16.06. u 21h. Kupio je karte a budala nije razmišljao da se ženi taj dan! Ako si zainteresiran da ideš umjesto njega?

- Crkva sv. Marka, cura se zove Katarina.

U ovom slučaju nije Katarina nego Martina, a Stjepan nije uspio pronaći zamjenu pa se sav u kockastom pojavio u Crkvi svetog Josipa u Vinkovcima, zakleo na vječnu ljubav svojoj Martini, pa zajedno sa svojim prijateljima i rodbinom u svadbenoj sali gledao, živcirao se i što je najvažnije slavio veliku pobjedu Hrvatske i ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva! Gospođa Maršić naravno nije zaostajala u slavlju, i ona je preko vjenčanice obukla dres za potpunu euforiju i feštu do zore. Mladencima želimo da im život protekne u onom osjećaju kojeg im je priuštio Ivan Rakitić..

sportalo.hr