Maja mu je najveća podrška, a Ivan kaže: Volim sve kod nje

Ivan Dodig, tenis, Ivan Dodig, tenis, Ivan Dodig, tenis, ozljeda, Ivan Dodig, Damir Džumhur, Ivan Dodig, PBZ Zagreb Indoors, tenis, Ivan Dodig, maja dodig

Najvatreniji Ivanovi navijači u nedjelju sigurno su bili supruga Maja i njihovi sinovi Petar i Josip. Prije šest godina Ivan i bivša manekenka Maja Ćubela svoju dugogodišnju vezu ozakonili su u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru, a sa svojim uzvanicima slavili su do jutra u Etno selu u Međugorju.

Maja i Ivan nisu često govorili o svojoj vezi, ali njihovi prijatelji kažu kako mu je Maja oduvijek bila najveća podrška.

– Kad smo nas dvoje u pitanju, ljubav je glavni pokretač svega, a onda razumijevanje, razgovor i dogovor o svemu – rekao je Ivan za Story prije tri godine.

Priznao je kako mu sve teže pada razdvojenost od obitelji i kada nije na turnirima ne odvaja se od supruge i sinova. Rekao je kako je uz obitelj opušteniji i mnogo mu znači kad ga njegovi bližnji prate i bodre s tribina.

– Opušteniji sam, sretniji i ispunjeniji kada smo zajedno. A kad je riječ o mojoj supruzi, nema se tu što posebno izdvajati. Jednostavno volim sve kod nje. Najviše cijenim to što je uvijek uz mene i što mi je bezuvjetna podrška u svemu – rekao je 34-godišnji tenisač u razgovoru za Story.