Lijepa Mostarka Ornela Vištica: Za mene je prava ljepota rad na sebi, nikad nisam ni kosu obojila.

Ornela Vištica 5. Dani filma Mostar
Mostarska glumica dobila je čak 4566 glasa čitatelja ili 33,49 posto u anketi koja je trajala tjedan dana.

Na drugom je mjestu voditeljica Tatjana Jurić, koja je prikupila gotovo upola manje glasova od Ornele - 2348 ili 17,22 posto, a treća glumica Nataša Janjić ima 1737 glasova ili 12,74 posto.

Sto posto prirodan izgled

- Zahvaljujem čitateljima koji su glasali za mene. Odmalena sam suočena s komplimentima na račun ljepote, međutim nikad nisam o tome razmišljala. Za mene je prava ljepota rad na sebi, biti iskren i biti human. Duboko vjerujem kako je vanjska ljepota odraz unutarnjeg rada - kazala je Ornela koja za sebe kaže da je perfekcionistica pa je u školi bila štreberica, a u poslu uvijek daje sve od sebe.

A da je kod nje sve prirodno, govori i podatak kako Ornela dosad nije nikada nije ni obojila kosu te da najviše energije troši na rad na sebi i unutarnjem miru.

- Kako čovjek zrači iznutra, tako privlači i izvana. Duboko vjerujem da ne možete ljudima biti lijepi ako ne odašiljete dobru energiju. U životu je najvažnije biti nasmijan pa je meni to ljepota kod drugih ljudi - dodaje glumica koja za sebe kaže kako je još uvijek ostala skromna i pristupačna pa često komunicira s obožavateljima, a ne odbija fotografiranje ni autograme.

Ove blagdane Ornela će provesti radno, a imat će samo tri slobodna dana za Božić, koji će iskoristiti za posjet obitelji u Hercegovini, a potom se vraća u Zagreb gdje trenutačno glumi u hit-predstavi kazališta Kerempuh "Jedan sluga, dva gospodara", a gledamo je i u RTL-ovoj seriji "Prava žena". Novu godinu još ne zna gdje će proslaviti jer je pobornik spontanih druženja. No nije nam željela otkriti hoće li je dočekati s nekim muškarcem koji joj je možda zarobio srce.

Blagdani u Hercegovini

- Kod mene to ide malo teže. Srce je malo i u njega se ne ulazi tek tako. Zato je moje srce teško zarobiti. Sigurno je da ću dočekati Novu s dobrim i pozitivnim ljudima. Koliko će među njima biti muškaraca, nije mi toliko bitno. Najvažnije je da smo svi dobro raspoloženi - kazala je Ornela, najljepša Hrvatica u izboru čitatelja Večernjeg lista.