LJUBAVNI ŽIVOT POZNATE MOSTARKE Oduvijek intrigira javnost, a sada ljubi duplo starijeg

Ornela Vištica
Mirko Janković

Ornela Vištica danas slavi 34. rođendan. Jedno je od najpopularnijih imena domaće glumačke scene, a nakon što ju je domaća publika upoznala, sada već davne 2011. godine, u seriji 'Larin izbor, Ornela ne prestaje intrigirati javnost.

Osim u seriji 'Larin izbor, publici je ostala u sjećanju i po ulozi u seriji 'Vatre Ivanjske', a imala je i gostujuću ulogu u popularnoj srpskoj seriji 'Žene s Dedinja'. Vištica je u predstavi zagrebačkog pozorišta Kerempuh tumačila lik bivše predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović, piše magazin Story.

Ornela Vištica

O ljubavnom životu Ornele Vištice ne zna se puno, osim da je bila u vezi s poznatim chefom Matom Jankovićem, a javnost je saznala za vezu 2018. godine kada su viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce. Kuhar i glumica su se zaljubili na snimanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci'. Da njihova veza ipak nije potrajala potvrdila je Ornela kad se obratila pratiteljima na društvenim mrežama.

'Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih', napisala je Ornela u dramatičnom postu i ne želeći ulaziti u detalje zamolila sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da je ne pitaju ništa vezano za njezin privatni život.

Ornela je prije Jankovića ljubila kolegu Andreja Dojkića (42) koji je bio prije nje bio s Petrom Sanader. Par je 2011. bio u vezi nekoliko mjeseci, a kako je tada ispričala za Story, bila je to ljubav na prvi pogled i spojio ih je život, odnosno trenutak i vrijeme.

Ornela nije htjela komentirati prekid. 'Nemam komentara. Sve mi je to previše jadno', rekla je glumica.

'Ornela i ja već dugo nismo zajedno, a razlog prekida ne bih dijelio s javnosti', potvrdio je Dojkić prekid. Kako su tada pisali domaći mediji, glumac se odlučio za prekid.

Ornela danas ljubi poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepaka koji je u šezdesetim godinama i zajedno žive u zagrebačkom naselju Svetice.

Ornela Vištica

Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala - beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala - iz prošlog braka ima troje djece, a očito je da mu je fatalna Mostarka prodrmala tlo pod nogama.