I to je BiH: Maloljetnu kćerku izudarala kutlačom zbog seksa sa momkom

BIH, kutlača
...pobjegla sa momkom Almirom Alićem (36) iz obiteljske kuće u Paljevskoj ulici u naselju Reljevo. Kćerkin nestanak zabrinuta majka prijavila je i policiji. 

Čula buku

Očajna majka tri djevojčice ispričala je za "Avaz" kako je Almiru iz sažaljenja dozvolila da živi neko vrijeme u njenoj kući dok se ne snađe za smještaj, ne sluteći šta će joj se desiti.  

- On nije imao posao ni novac, a ni krov nad glavom. Deportiran je iz Kanade u BiH zbog mnoštva kaznenih djela koje je počinio. Već je veoma dugo u sukobu sa zakonom. On je narkoman i diler. Bilo mi ga je žao pa sam dopustila da živi kod nas, ali je, očito, iskoristio to, odnosno moju kćerku. Ona je učenica devetog razreda Osnovne škole "Isak Samokovlija". Vjerovala je svemu što joj je govorio, naivna je i povodljiva. obitelj me je konstantno upozoravala na njega, ali nažalost, nikoga nisam slušala. Ispostavilo se da su sve vrijeme bili u pravu - ispričala je majka Emira. 

Istrčala iz kuće 

Ona je rekla da je u subotu navečer pokušala zaspati, ali je čula neobičnu buku u maloj sobi i ustala iz kreveta da vidi šta se dešava.

- Moja kćerka i Almir su imali seks. Kada sam ih ugledala u sobi, nisam mogla vjerovati šta vidim svojim očima. Počela sam je udarati kutlačom, a Almir je nasrnuo na mene. Vikala sam se i vrijeđala je. Pitala sam je zašto pravi k.... od sebe, a ona je odgovorila da ga voli i da se ne miješam u to. Istrčali su iz kuće i pobjegli u nepoznatom pravcu. Otišla sam do susjeda i prijavila policiji da mi je kćerka oteta. Pitali su me ko ju je oteo, a ja sam ispričala šta se desilo, na šta su mi rekli da to nije otmica, jer je otišla svojom voljom - kazala je zabrinuta majka, koja moli sve one koji nešto znaju o njenoj kćerci, da to prijave policiji. 

Od tog dana Emira nije više ni čula ni vidjela svoju kćerku Zejnu niti zna na kojem mjestu da je traži, jer se djevojčica ne javlja na majčine pozive.        

Dnevni avaz