Evo što žene najviše živcira kod muškaraca

Evo što žene najviše živcira kod muškaraca
Postoji nekoliko navika koje muškarci nikako da izbace, a žene ih stalno primjećuju u zajedničkom životu. Ponekad su to samo njegove čarape na podu, opsesija tehnologijom ili nerazumijevanje za vaš osjećaj za estetiku u kući. Različiti higijenski standardi mogu biti pravi problem, ali se uglavnom može pričati o svemu. Pročitajte u narednim redovima koje stvari muškarci rade, a žene ne podnose.

Tehnologija

Žene poštuju tehnologiju i shvaćaju vrijednost tehnologije, ali ne misle da je prilično lijepa u kući, pogotovo kada je uvjeravate da će vaš novi bežični sustav biti odličan u kući, a onda odjednom počne pronalaziti žice svugdje po podu.

Pogotovo joj nemojte predlagati da se zaljubi u digitalni okvir za slike kada ona voli tradicionalne okvire na policama. Naravno postoje i žene koju su lude za tehnologijom, ali je uglavnom pronalaze praktičnom više nego lijepom. Punjači, žice, alat, sve to treba imati mjesto koje neće zauzimati puno prostora i koje neće nervirati vašu partnericu.

Higijena

Bilo da su čarape na podu, ručnici koji su razbacani ili jednostavno prljavo suđe, postoje navike koje ne ostavljaju ženi izbora nego da hoda po kući i buni se što muškarac nije pretjerano uredan.

Naravno, ne postoji generaliziranje kada je u pitanju higijena jer postoje tvrdnje da su neki muškarci čišći i uredniji od mnogih žena, ali čini se da su neki grijehovi, poput čarapa na podu, samo muški. Također, ne postoji žena koja ostavlja gomile kovanica po stolu jer obično sve dame imaju novčanike dok nekoj gospodi zadnji džep hlača služi za to.

Kuhinja

Kao i za higijenu ne postoji generalno pravilo, ali recimo da vaš dragi i nije ljubitelj kuhanja. Naravno, uvijek je ljubitelj dobre hrane i ne buni se protiv vaše kuhinje. Ponekad se potrudi preko vikenda da ispeče pile i krumpir i to je sve. Ali, zatim nastaju nevolje. Nakon njegovog kuhanja vi morate generalno počistiti kuhinju.

Iako ovo spada pod sekciju "higijene" ovdje se više radi o generalnoj nesposobnosti da se bude ekonomičan kad se kuha i da se ne upotrijebi deset žlica za isprobavanje hrane već jedna. Vaš partner vjerojatno želi za vas skuhati najbolje jelo na svijetu, ostavljajući iza sebe katastrofu.

Postoji još tisuće sitnica koje smetaju ženama ili muškarcima, jedno je sigurno kompromis i razgovor su ključni za uspješnu vezu, prenosi timesofindia.