Dobro što je Rebić najpoželjniji neženja, ali što djevojke lude za Vrsaljkom, to je čudo

Šime Vrsaljko, žene, Šime Vrsaljko, nogometni transferi, transfer

...za njegov (navodno) slobodni zagrljaj otimaju se obožavateljice na javnim mjestima i društvenim mrežama, ali popularnošću među nježnijim spolom ozbiljno ga sustiže oženjeni kolega Šime Vrsaljko.

Ne znamo pouzdano što je kod djevojaka "kliknulo" tijekom ovog prvenstva, Šimina frizura, brkovi, tetovaže, status friškog tate koji je mnogima (po priznanjima na Instagramu) posebno seksi, ali obožavateljice izluđuju njegove objave na Instagramu i prate ih redovito vrlo strastvenim komentarima.

"Najjači si.. imaš brutalne tetovaže, igraš dobro nogomet i još si lijep" jedna je, primjerice, od takvih.

Moguće baš zbog toga, Vrsaljko je posljednju objavu posvetio svojoj supruzi Matei, objavom zajedničke fotografije iz večernjeg izlaska uz koju je u statusu stajalo srce.
Vrsaljkova supruga Matea nije od onih koje vole pozirati: snimili smo ih danas u Zadru, friška mama izgleda sjajno, Šime je od fešti još malo 'zgužvan'

Objava je izazvala gotovo tri tisuće osoba na komentiranje, što je, u svijetu društvenih mreža, uistinu impresivan broj. Čini se da je Vrsaljkova objava izazvala pravi "tektonski poremećaj" među obožavateljicama.

"Umrit ću", "Suza krene...", "Fotografija mi slama srce, ali i dalje te volim", "Sretnica", "Oči pune suza", "Šta bih ja dala da sam na njenom mjestu"... - upravo ovi i njima slični komentari redali su se u "metrima".
"Morao je objavit sliku da se zna da ima ženu" - ustanovila je jedna, a mnoge su joj se začudile kako to već nije znala.

Rijetke su bile opuštene u reakcijama, a jedna je upitala:
"Žao mi je čitati ove komentare, cure vratite se u realnost, koliko vas bi tugovalo za njim da on radi u nekom trgovačkom centru?".
Dakako da nije manjkalo ni onih koji su oduševljeni parom.
"Zašto ste tako slatki...", "Predivni ste!", "Najslađi par na svijetu", "Žena ti je prelijepa", "Super zgodni!"... - pisali su im.

Slobodna Dalmacija