Četiri očita znaka da je on spreman za brak

muškarac žena, veza, ljubav, brak, brak, muškarac žena, sexy, muškarci, djevojke, zanimanje, brak, sreća, brak, sreća, muškarci, brak, muškarci, vještine, žene, veza, partneri, brak, brak, žene, posao, bračni partner, bračni život, svađa, muškarac žena, Uspješan brak, hercegovački vicevi, mlada, mladoženja
Muškarci se zaljubljuju i odlaze pred oltar svaki dan, no i oni imaju svoj biološki sat. Net.hr donosi četiri očita znaka prema kojima ćete uvidjeti da je vaš voljeni spreman za brak.

Njegovi noćni izlasci su odbrojani

Prema istraživanju Joha Malloyja 17 od 10 ispitanih muškaraca koji su pred udaju, priznali su da se više ne osjećaju dijelom noćnih barova i provoda.

'Već godinama svaki petak provodim u barovima za samce sve dok nisam shvatio da se zapravo samo pravim da uživam stajati na šanku, piti, pušiti i upucavati se zgodnim djevojkama koje nisu zainteresirane za mene', rekao je 36-godišnji odvjetnik Rob koji je u sretnom braku.

Financijski je neovisan
'Muškarci imaju svoj biološki sat, ali on otkucava drugačije od ženskog biološkog sata. Većina muškaraca teži za time da ima sigurne financijske prihode prije nego li uđu u brak. Ako još uvijek muku muči kako platiti račune, muškarac ne ulijeva sigurnost ženi koju namjerava odvesti pred oltar. Ako tražite muškarca koji je odrastao prepoznat ćete ga po tome što je spreman prihvatiti odgovornost na poslu, te se posvetiti obitelji i prijateljima koji uvijek mogu računati na njega. Čak i ako još uvijek nije spreman za vjenčanje, ako ima volje razgovarati o braku, uskoro bi vas mogao odvesti pred oltar.

Probudila mu se želja za očinstvom

Muškarac je spreman za brak u onom trenutku kada počne primjećivati drugu djecu i pričati o tome koliko će vaši klinci biti lijepi. Također, neki muškarci imaju veliku želju dok su još mladi svoje sinove naučiti kako pecati, igrati nogomet i raditi druge 'muške' stvari.

Imenom je još uvije vaš dečko, ali duhom je suprug

Kada je muškarac spreman da postane vaš suprug, on se i počne ponašati kao suprug. Primjerice, počne kovati planove za budućnost, upoznaje vas sa svojom rodbinom i prijateljima, te ima želju svakodnevno podijeliti s vama svoje aktivnosti i čuti što ste vi radili toga dana.

Ako i nakon ovih znakova niste sigurni u to koje su namjere vašeg voljenog, pripazite malo na to kako se ponaša, razgovara li o budućnosti i daje li obećanja koja u dogledno vrijeme i ispunjava. No, jedan je recept koji uvijek pali - budite direktni i iskreni te mu kažite što osjećate. Tada ćete znati na čemu ste i što vaš dragi zaista misli o braku.