Brutalno iskrena priznanja mladenaca prije stupanja u brak šokirala Internet

vjencanje
Nije rijetkost, međutim, da se jave i neke sumnje prije samoga čina. Pregolemoj sreći često prethodi tako i panika, kao i strah od 'vezivanja' za jednu osobu do kraja života.

Ono što Amerikanci zovu 'cold feet', kod nas bi se moglo prevesti kao 'trta', ali ne ona 'vulgaris', nego jedna posebno opaka vrsta. Je li to znak da nešto nije u redu?

Sudeći prema ovim brutalno iskrenim priznanjima možemo zaključiti da se dvojbe događaju svima. Prema tome, čini se da nisu znak nekog problema, već samo pokazatelj da ste jedno normalno ljudsko biće.

Tajne koje mnoge guše i krivnja zbog 'mračnih misli' izašle su na vidjelo preko jedne popularne aplikacije, a evo i najčešćih dvojbi budućih mladenaca, prema pisanju portala Indy100.

"Imam najboljeg zaručnika na cijelome svijetu i volim ga do smrti. Ali, iz nekog razloga sumnjam u našu vezu i nadolazeće vjenčanje... Zašto? Bojim se da me ne voli dovoljno da stupi sa mnom u brak."

"Nisam sigurna da se želim udati za svog zaručnika. Tako smo različiti."

"Ubrzo se ženim, ali počinjem imati dvojbe oko cijele situacije. Planiranje nam oduzima mnogo vremena i počinjem vidjeti stranu koju prije nisam vidio..."

"Zaručnik mi je sinoć priznao da ga ne privlačim više, ali da svejedno želi stupiti u brak sa mnom. Sada više ne znam što da učinim."

"Nakon što su mi se roditelji razveli, nisam sigurna da se želim udati za mog zaručnika. Izgubila sam vjeru u ljubav, iskrenost i sreću."

"Udajem se za pet mjeseci, ali sad sam počela shvaćati da mi je zaručnik u stvari najbolji prijatelj. Nikad ga nisam gledala na taj način i sada ne znam što mi je činiti."

Slobodna Dalmacija