Balašević o jednoj vječnoj ljubavi: Dotukla me jednom rečenicom. Zato sam rekao - ženim je!

Đorđe Balašević
Kako prenosi, blic.rs., Balašević je bivšu srpsku reprezentativku u sportskoj gimnastici upoznao neočekivano. Bili su gosti na jednoj novosadskoj televiziji - Olivera je gostovala u sportskom programu, a Balašević u glazbenom.

"Jednom smo zajedno gledali utakmicu Hajduk-Hamburger. Odjednom Olja prebaci ruku preko mog ramena i kaže: Ovaj Zlatko Vujović je opasan nogometaš! Rekao sam tada samome sebi: našao sam pravu osobu, prijatelja koji se razumije i u druge stvari. Ženim je odmah - gotovo je!" - otkrio je Balašević.

Ipak, nisu se odmah vjenčali.

"Nismo željeli nikakve ceremonije i pompe. Odabrali smo četvrtak. Nismo htjeli da to bude ni subota, ni nedjelja, jer su se baš tada vjenčali neki moji prijatelji i nisam htio da se sretnemo i da se diže neka frka. Nikome ništa nismo rekli, pokupili smo se na brzinu, čak smo malo i zakasnili..." - nadodao je.

Bilja, inače kuma stigla je zadnji tren, pojasnio je, a Borčeku je, inače svome suradniku rekao da ponese osobnu iskaznicu, da je u pitanju neko snimanje, samo da se ne bi pojavio s poklonom i u odijelu.

"Uletjeli smo kod matičara, ali tamo su nas već čekali prijatelji koji su ipak uspjeli ‘provaliti' plan. Bila je to mala, slatka ceremonija koju smo poslije nastavili kod kuće, strogo uz sendviče" - ispričao je Balaš.