Ava Karabatić Marijani iz Big Brothera: Droljo, snimaj porniće!

16.07.2012

Ako se netko ponaša kao drolja pred kamerama, a još pritom ima muža i malu kćerku kod kuće koji sve to gledaju, kako se takva osoba može nazvati...

...pita se Ava Karabatić nakon što je čula da ju je pobjdenica posljednjeg Big Brothera ogovarala u zajedničkom krugu ljudi, piše dnevno.hr|

Nakon što je čula da je pobjednica posljdenjeg Big brothera Marijana Kovačević ogovarala njezinu malenkost u zajedničkom krugu ljudi, ponosna i beskompromisna Ava Karabatić nije ostala dužna. Poznata po tome što nema dlake na jeziku, Ava je odmah dovela u pitanje Marijanin moral obzirom na ponašanje u Big Brotheru.

- Ako se netko ponaša kao drolja pred kamerama, a još pritom ima muža i malu kćerku kod kuće koji sve to gledaju, kako se takva osoba može nazvati?! Ona je sramota za Hrvatsku i mene je stid što s takvom osobom dijelim isti zrak. Trebala je snimati porniće! Svima nam je dokazala da je dobra porno glumica - izjavila je ljutita Ava.

Za opaske koje je o Marijani izrekla gotovo u jednom dahu, Ava Karabatić nimalo ne žali, a jedino joj je bitno ono što ona misli i njezina okolina dok ju 'ne zanima ju što o njoj misli škart'.

loading...