Ava Karabatić o svojoj kandidaturi za predsjednicu RH: Znam da će biti puno hejtera, ali ja nisam samo 'starleta'

Ava Karabatić, predsjednička kandidatkinja

Hrvatska starelta Ava Karabatić (31) obavijestila je fanove na Instagramu da će se, poslije dužeg premišljanja, ipak kandidirati na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj.
Iako je uglavnom poznata po sudjelovanjima u realtyjima, kako hrvatskim tako i srbijanskim, gdje je ulazila kao starleta, odlučila je okušati se i u politici.

Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobijam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada, napisala je na Instagramu, prenosi Source.ba.

Znam da ću imati puno “hejt” komentara jer sam kao “starleta”, ovo, ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim, poručila je Karabatić.

https://www.instagram.com/p/B27qH0uJcQ5/