FOTO/VIDEO  Ana Suton: Mostarka među oblacima

ana suton

U jednoj od najbrže rastućih aviokompanija-Emirates iz UAE-a, posao koji savršeno odgovara njezinom avanturističkom duhu- onaj stjuardese, pronašla je i Mostarka Ana Suton.

Aviokompanija brine o smještaju, računima i zdravstvenom osiguranju, pa jedino o čemu trenutno mora brinuti je dobro obaviti svoj posao ‘u zraku' i nakon toga se dobro naspavati - na tlu.

„ Možda se drugima tako ne čini, ali ovaj posao je fizički vrlo težak jer je često nemoguće zaspati zbog stalnih promjena vremenskih zona.Tek sada, nakon 9 mjeseci koliko sam tamo, mogu reći da sam i to savladala.No, dobri uvjeti rada, odlična početnička plaća, dodatni bonusi, putovanja, razlozi su zašto sam jedna od više od 20 000 zaposlenika ove kompanije, koliko ih ima u cijelom svijetu", kazala je Ana.

Dubai je fascinantan, no nažalost previše umjetan, što zapravo i najviše smeta ljubiteljima prirode, poput naše sugovornice.

„ Moja je sreća da sam u Dubaiju tek 7-8 dana mjesečno i to su moji slobodni dani. Sve ostale provedem u letovima, putujući na neke od najljepših svjetskih destinacija", kazala je Ana za Radio Dobre vibracije.

Kako postati stjuardesa Emiratesa? Kome i zašto bi preporučila ovaj posao? Kakav je život u Dubaiju, te što su mostarske vrućine za one u pustinji? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, poslušajte u AUDIO razgovoru sa Anom Suton na Radio Dobre vibracije.