9.Riječke stepenice opet oduševile, Rade Šerbedžija uživao u modnim revijama

29.08.2015
1/10

9.Riječke stepenice, najglamuroznije ljetno modno događanje u Hrvatskoj, modna revija večernjih haljina, odijela i modnih dodataka održala se po deveti put...

Sve fotografije u GALERIJI

...na kamenim stepenicama pored Grand hotela Bonavia u centru grada Rijeke. Ovaj atraktivni modni event uistinu je prava turistička atrakcija grada Rijeke stoga i ne čudi veliki broj posjetitelja koji je s užitkom pratio čak 15 spektakularnih modnih revija u toploj riječkoj ljetnoj noći.
Svoje modne novitete predstavile su modne kuće i dizaneri iz cijele Hrvatske; Vesna Sposa, Hero4Heroes, Katarina Mamić design, Festamo, boutique Rival, Ivana Jurić design, Biba vjenčanice i večernje haljine, Eni Surijan, Martina Kuzlić, Showroom Antonela, salon Marie, Lurex i Gallotti odijela te Ghetaldus Rijeka te učenici Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci iz sektora mode, tekstila i kože jer je ove godine prilika dana i mladima. Za frizure je kao i svake godine bio zadužen tim stilista Perman Experience, a za make-up Paola Peček i Patrizia Jaklin.
Reviju su došli pogledati i brojni poznati Edvin Liverić, Antonija Šola, Nikolina Tomljenović iz grupe ENI. Posjetitelji manifestacije oduševili su se ugledavši poznatog holivudskog glumca Radu Šerbedžiju koji je revije gledao samozatajno i opušteno te se rado fotografirao sa prisutnima.

Manifestacija Riječke stepenice godinama spaja modu i umjetnost pa je nakon modnih revija upriličen modno-umjetnički performance ''Crveno stablo'' umjetnice Sandy Uran.

 

FOTO: Arsen Miletić / La Vie studio i Josip Čekada


loading...