6 pravila za prvi spoj

spoj, savjeti, fraze, upoznavanje, spoj, pažnja, muškarac žena, pravila, prvi spoj, muškarac žena, internet, spoj, on line upoznavanje, muškarci, izlazak, spoj, žene, muškarci, koketiranje, načini, škola, žene, tečaj, romantika, spoj, veza, ljubav, život, zajednica, znakovi, žene, muškarci, privlačnost, upoznavanje, muškarci, žene, prvi spoj, pitanja, spoj, stvari, izlazak, muškarci, spoj, znakovi, muškarac, žena, znakovi, pravi, izlazak, računica, dvoje, spojevi, igrice, muškarci, žene, formula, ljubav, supruga, spoj, iznenađenje, lopov, trikovi, privlačnost, otkriće, varanje, provjera, izlasci, žena, učenje, spoj, upoznavanje, zaborav, rukovanje
1. Dimje su im potpuno odbojne

Doduše, teško je zamisliti da će ih cure baš izabrati za prvi spoj, ali očito se događalo čim su takve hlače stavili na prvo mjesto.

2. Tenisice, također, na listi nepoželjnih stvari na prvom spoju

Mlađim curama to možda i odgovara stilski te mogu izgledati slatko i opušteno, ali ipak bi ih mogli zaobići, barem taj put - osim, naravno, ako se nalazite s reperom.

3. Previše nakita odbija muškarce

Razlog je nepoznat - je li im je to neukusno ili se boje da će morati stalno kupovati nove kolekcije nakita.Sad, koliko je previše, teško je reći. Za to treba imati ukusa.

4. Push-up grudnjak ne poželjan

Dečki ne vole kad ih se mulja. Vizualno se pokaže nešto, a onda se razočaraju kad vas vide bez svih tih pomagala.

5. Izbjegavati lošu šminka oko očiju

Ne ispadne uvijek lijepo make-up, ali više puta izađete takvi van, jer tko će sad ponavljati cijelu proceduru te mislimo kako to dečki ni ne primjećuju.

6. Vole carski struk

Muškarci vole kada su žene obućene u odjeću koja im naglašava struk. Groze se trudničke odjeće. Možda zbog toga što ne vide što se ispod skriva ili, pak, imaju strah od ženine želje da zatrudni.

izvor: she.hr