SAD JE I SLUŽBENO Poznati brend Pepco registrirao tvrtku u BiH

Pepco

Poljski maloprodajni lanac trgovina Pepco službeno je dobio svoje predstavništvo u Bosni i Hercegovini. Tvrtka pod nazivom Pepco B-H d.o.o. registrirana je 24. 02. 2023. godine sa sjedištem u Sarajevu u ulici Skenderpašina br. 1.

Na čelu bh. Pepca je Tomislav Bekavac koji je sa svojim timom napravio veliki uspjeh u Hrvatskoj. Tvrtka je osnovana s kapitalom od 40.000 KM, piše Akta.

Pored Bekavca, kao izvršna direktorica je Matea Borković koja je do sada obnašala funkciju direktorica Pepco za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju.

Pepco

“Otvaranje Pepco trgovina u Bosni i Hercegovini je sljedeći važan korak na putu rasta našeg brenda. Prateći rezultate istraživanje tržišta i uočavajući veliko zanimanje u balkanskim zemljama poput Slovenije, Hrvatske i Srbije, također očekujemo da ćemo steći popularnost među kupcima u Bosni i Hercegovini. Pepcove vodeće cijene na tržištu, kvaliteta proizvoda kao i široka ponuda odjeće i kućnih potrepština govore sami za sebe – svakog dana negdje u Europi otvorimo novu Pepco trgovinu, a mjesečno u prosjeku obavljamo 28 milijuna transakcija”, kazala je prilikom prve najave dolaska ovog brenda u BiH Anca Radu, regionalna direktorica maloprodaje lanca Pepco.

Pepco je jedinstveni maloprodajni lanac diskontnih trgovina s raznolikom ponudom, kako proizvoda za dom, tako i odjeće za cijelu obitelj s oko 500 kategorija, a sve po veoma niskim cijenama. Niske cijene su ključna snaga Pepco trgovina, kako ističe većina njegovih kupaca (65%). Pepco trgovine su povoljne i nude profesionalnu, prijateljsku uslugu.

Njihov indeks zadovoljstva kupaca iznosi 88%, što se ogleda u redovno osvajanim nagradama kao što su Zvijezde kvaliteta usluge. Nakon uspjeha u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, Pepco sada cilja na područje Sarajeva i Banje Luke za svoje prve trgovine, a nakon njih slijedi daljnje širenje u zemlji.