Preminuo je hrvatski rukometaš Denis Tot (27), okolnosti još uvijek nisu razjašnjenje

denis tot, butel, Makedonija, hrvatski rukometaši

Denis Tot (27) preminuo je u petak u skopskoj bolnici. Hrvatski rukometaš, nažalost, podlegao je ozljedama nakon kojih je završio u teškom stanju, iz kojeg se nije izvukao.

Okolnosti još uvijek nisu razjašnjenje, prve su informacije govorile o fizičkom napadu koji je doživio, a što su demantirali iz skopske bolnice poručivši da je u pitanju bio srčani zastoj. Denis nije izdržao...

"Prerano si nas napustio, dragi moj, počivao u miru. Ništa više neće biti isto bez tebe", napisao je njegov mlađi brat Boris, prenose 24.sata.hr.

Okolnosti još uvijek nisu razjašnenje, prve su informacije govorile o fizičkom napadu koji je doživio i teške ozljede, a što su demantirali iz skopske bolnice poručivši da je u pitanju bio srčani zastoj.

"Ono što je čudno u cijeloj priči, jest to da na njemu nije bilo tragova nasilja. U našu kliniku je dovezen u kritičnom stanju i srce mu nije kucalo", rekla je ravnateljica bolnice u Skoplju Maja Mojsova. 

Izvor iz skopske bolnice potvrdio je, pak, da se dogodio fizički napad u noćnom klubu.

"Udarali su ga bokserima, ali i palicama. Imao je višestruke prijelome po cijelom tijelu", navedeno je.

Ljetos je Denis stigao u Butel iz Ohrida, a nakon matičnog Đakova dio karijere proveo je u velikom Ademar Leonu. Igrao je i za austrijski Bruck te Poreč i Bjelovar.

Butel je u subotu trebao igrati kod Vardara prvenstvenu utakmicu, ali tu utakmicu Denis, nažalost, nikad neće odigrati...