U SBŽ formirana vlast bez legitimnih hrvatskih predstavnika

Za za novog premijera izabran je Tahir Lendo, aktualni načelnik općine Travnik. Slavko Sikirić je ministar unutarnjih poslova, Ivica Davidović ministar pravosuđa i uprave, Zdravko Gavranović ministar financija, Sedžad Milanović ministar gospodarstva, Anto Karatović ministar šumarstva, poljoprivrede i vodoprivrede, Željko Lončar, ministar zdravstva i socijalne politike, Senad Selimović, ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta i Nijaz Helez ministar prostornog uređenja, obnove i povratka.

Srednjobosanski Županijski odbor (ŽO) HDZ-a BiH održat će danas u 16 sati u Travniku konferenciju za novinare. Tom prigodom bit će riječi o događanjima na izvanrednoj sjednici Skupštine Srednjobosanske županije (SBŽ), koja je održana jučer, priopćeno je iz srednjobosanskog ŽO HDZ-a BiH.

Na konferenciji će sudjelovati: predsjednik ŽO HDZ-a BIH Nikola Lovrinović, zastupnik HSS-NHI u Skupštini SBŽ-a Anto Lozančić i predsjednik Kluba hrvatskog naroda u županijskoj Skupštini Josip Kvasina. Konferencija će se održati u Uredu srednjobosanskog ŽO HDZ-a BiH u Travniku.

(Fena/Dnevnik.ba)