Hrvatska seljačka stranka upozorava na nedopustivu paralizu vlasti u Federaciji!

HSS-NHI
U ovom trenutku upitno je hoće li se, i s kojom legalnošću, sastati federalna vlada! Još je upitniji rad federalnog Parlamenta, s obzirom da imamo dva predsjedavajuća Parlamenta, obojica s upitnom legalnošću!

Povrh svega, Vijeće ministara također je u fazi rekonstrukcije a Visoki predstavnik se ponaša kao da ga cijela situacija ne zanima. Zbog svega navedenog HSS poziva sve stranke da se uozbilje i odgovorno nađu rješenje kako bi ionako disfunkcionalne institiucije entiteta i države nešto radile. A ako se već ne mogu dogovoriti oko raspodjele plijena nek se bar dogovore oko raspisivanja izbora!

HSS nije iznenađen bezoraznim domaćim političarima, na to smo svi već navikli, ali je iznenađen licemjernim objašnjenjima Valentina Inzka koji se sad, kao, ne želi miješati u formiranje vlasti. Kada je trebao rušiti državne institucije Inzko je baratao drugim argumentima.

Hrvatska seljačka stranka smatra da cijela situacija vodi u potpunu paralizu vlasti te poručuje svim strankama kao i Valentinu Inzku da će samo oni biti krivi za anarhiju koja slijedi!

Hrvatska seljačka stranka