HRS za blokade na Facebooku optužio HDZ-ove botove: To je prava borba za interese hrvatskog naroda | Hercegovina.Info

HRS za blokade na Facebooku optužio HDZ-ove botove: To je prava borba za interese hrvatskog naroda

slaven raguž
slaven raguž
Screenshot

Koji je to oblik patološke paranoje ne znamo, ali cijeli današnji dan smo predmetom pokušaja neovlaštenih upada na face stranicu i stalnih prijavljivanja stranice „zbog neprimjerenih sadržaja“.

Vjerovali ili ne, zbog tekstova o predsjednici Kolindi Grabar Kitarović i Generalu. Facebook nam je uklonio tekst o Generalu, dok smo dobili „opomenu“ zbog teksta o Grabar Kitarović! To nam daje za pravo zaključiti da prijave dolaze iz iste kuhinje.

Slaven Raguž, predsjednik HRS-a, koji je tekst o Grabar Kitarović objavio na svom osobnom profilu je dobio brisanje svog profila sa Facebooka na 90 dana. Taman dok kampanja i predsjednički izbori u Hrvatskoj prođu!

Ako je izgovorena riječ neistina, zašto je ne dokažeš takvom? Ako nije neistina, zašto ti smeta izgovorena riječ, ako živimo u demokratskom društvu i ako su HDZ i predsjednica tu „zbog nas i za nas“?

Neka je na čast hdzovskim botovima! To je prava borba za interese hrvatskog naroda!!! Što drugo reći nego, bravo, stoji u Facebook objavi Hrvatske republikanske stranke.

https://www.facebook.com/hrvatska.republikanska.stranka/posts/1375770642607982