HRS za blokade na Facebooku optužio HDZ-ove botove: To je prava borba za interese hrvatskog naroda

slaven raguž
Screenshot

Koji je to oblik patološke paranoje ne znamo, ali cijeli današnji dan smo predmetom pokušaja neovlaštenih upada na face stranicu i stalnih prijavljivanja stranice „zbog neprimjerenih sadržaja“.

Vjerovali ili ne, zbog tekstova o predsjednici Kolindi Grabar Kitarović i Generalu. Facebook nam je uklonio tekst o Generalu, dok smo dobili „opomenu“ zbog teksta o Grabar Kitarović! To nam daje za pravo zaključiti da prijave dolaze iz iste kuhinje.

Slaven Raguž, predsjednik HRS-a, koji je tekst o Grabar Kitarović objavio na svom osobnom profilu je dobio brisanje svog profila sa Facebooka na 90 dana. Taman dok kampanja i predsjednički izbori u Hrvatskoj prođu!

Ako je izgovorena riječ neistina, zašto je ne dokažeš takvom? Ako nije neistina, zašto ti smeta izgovorena riječ, ako živimo u demokratskom društvu i ako su HDZ i predsjednica tu „zbog nas i za nas“?

Neka je na čast hdzovskim botovima! To je prava borba za interese hrvatskog naroda!!! Što drugo reći nego, bravo, stoji u Facebook objavi Hrvatske republikanske stranke.

https://www.facebook.com/hrvatska.republikanska.stranka/posts/1375770642607982