Herceg zahvalio biračima na ukazanom povjerenju

dr. sc. Nevenko Herceg, Nevenko Herceg, HDZ BiH, dr. sc. Nevenko Herceg, Nevenko Herceg, Nevenko Herceg, dr. sc. Nevenko Herceg, izbori, Nevenko Herceg, dr. sc. Nevenko Herceg, HDZ BiH

... Izbornoga stožera HDZ-a BiH i koalicije HNS-a Nevenko Herceg uputio je zahvalu i čestitku biračima na ukazanom povjerenju.

Zahvalio je i članovima Izbornog stožera, članstvu i simpatizerima HDZ-a BiH, kao i strankama članicama HNS-a BiH okupljenim oko Zajedništva te brojnim volonterima i svima koji su trošili svoje vrijeme i energiju kako bi se promicao kvalitetan program i svehrvatsko zajedništvo, navodi se u zahvalnici.

"Jedina istinska mjera našeg uspjeha na Općim izborima jeste vi, Hrvatice i Hrvati, ovdje u BiH i u dijaspori, koji ste s puno dostojanstva, osobne odgovornosti i zrelosti izišli na birališta i birali rukovodeći se samo jednim - Biti i ostati čestit, poštovati tuđe i birati svoje. Vi ste jedini pravi pobjednici ovih izbora i zato vam hvala", poručio je Herceg.

Dodao je kako HDZ-u BiH i strankama koalicije HNS-a snagu daje povjerenje dobiveno od hrvatskog naroda, što obvezuje na punu odgovornost i promišljene korake u traženju kolektivnog hrvatskog odgovora na odlučujuće pitanje "kako dalje".

"Uz čestitke svim članovima, dužnosnicima i kandidatima HDZ BiH i stranaka koalicije HNS-a na postignutim izvrsnim izbornim rezultatima, izražavam čvrsto uvjerenje kako će znati braniti i obraniti čestitost, dostojanstvo i interese hrvatskog naroda koji nam je dao i povjerenje i legitimitet", poručio je nositelj liste HDZ-a i koalicije HNS-a za Skupštinu HNŽ-a Nevenko Herceg.

FENA