ČOVIĆ U ODŽAKU Posjetio načelnicu za koju Koalicija za Odžak tvrdi da to nije trebala biti

Dragan Čović
HDZ BiH

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas općinu Odžak te razgovarao s novoizabranom načelnicom Nadom Ćulap.

"Tijekom razgovora, načelnica Ćulap potvrdila je kako je prije tri dana izvršena službena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg općinskoga načelnika Jakova Ivankovića i novoizabrane načelnice. Ivankoviću se, kao stranačkom kolegi, zahvalila na korektnom i susretljivom vođenju općine u posljednjem mandatu te naglasila kako će u svome mandatu nastaviti raditi na dobrobit svih stanovnika. Načelnica Ćulap je kazala kako će se zalagati za odgovorno i transparentno gospodarenje državnim poljoprivrednim zemljištem kako bi se na sve načine pomoglo domaćim poljoprivrednicima. Istaknula je kako je ovaj kraj, bogat prirodnim resursima, taj veliki potencijal se mora iskoristiti", priopćeno je iz HDZ-a BiH.

"Također, razgovarano je i o projektima koji su od iznimne važnosti te koji se u skoro vrijeme trebaju realizirati, sukladno prioritetima. Predsjednik Čović je čestitao načelnici Ćulap na postignutom rezultatu, uputio potporu svim značajnim aktivnostima načelnice, posebno realizaciji izbornog programa i obećanja iz predizborne kampanje, također, potpora neće izostati i s drugih razina vlasti u BiH u svim budućim projektima", stoji u priopćenju.

Kažimo kako je jučer Koalicija HSP BiH - HDZ 1990. za Odžak, poslala priopćenje za medije u kojem tvrde kako im je upravo HDZ BiH uz pomoć Središnjeg izbornog povjerenstva ukrao načelničko mjesto. Iz ove Koalicije smatraju kako je načelnik trebao biti Drago Zečević (HDZ 1990.) te da se dogodila izborna krađa.