BEZ IDEJE I SDA Biračima nude ministra koji je pogubio sve korisnike, ministra koji podržava osuđenike u školama i Kaplana kojem se sudi

sda,SDA HNŽ,opći izbori,kandidacijske liste,vijesti
Ilustracija/Hercegovina.info

Osik HDZ-ove poznata je i lista SDA za Skupstinu Hercegovačko-neretvanske županije za Opće izbore koji se održavaju u listopadu.

Iz te stranke su dostavili prijedloge kandidacijskih listi za izbornu jedinicu 2 iz FBiH, zatim Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH, Izbornu jedinicu 9 – Zastupnički dom Parlamenta FBiH te Izbornu jedinicu 7 – Skupština HNŽ-a.

Posebno je zanimljiva ova posljednja lista.

vijesti,sda,SDA HNŽ,opći izbori,kandidacijske liste

Na njoj se naime nalaze, na viskom četvrtom mjestu liste, Samir Kaplan kojem se sudi za rušenje izbora u Stocu, ali i nasilničko ponašanje, odnosno fizički obračun.

Na broju 15. ove liste smjestio se ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije Rašid Hadžović koji podržava pravomoćno osuđenog ravnatelja Osnovne škole Mujaga Komadina Samir Šejtanića koji je krivotvorio dokumentaciju i SDA-ov je štićenik.

Dva mjesta niže, na 17. poziciji se nalazi ministar financija Hercegovačko-neretvanske županije Adnan Faladžić za kojeg je dovoljno samo reći kako je izgubio cjelokupnu bazu proračunskih korisnika HNŽ-a. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.