OPROŠTAJ OD ŠVICARCA Zrinjski uputio sućut obitelji i prijateljima Karima Gazzette

Karim Gazzeta
Hrvatski športski klub Zrinjski na svojim službenim stranicama oprostio se od svog igrača Karima Gazzette te izrazio sućut obitelji i prijateljima.

"U dubokoj boli i žalosti obavještavamo sve naše navijače, prijatelje kluba i cjelokupnu javnost da nas je tragičnom smrću noćas u 28. godini zauvijek napustio naš igrač Karim Gazzetta.

HŠK Zrinjski želi izraziti duboku i iskrenu sućut Karimovoj obitelji i prijateljima te im poručiti da je cijeli naš kolektiv u ovim najtežim trenutcima mislima uz njih. Počivaj u miru Karime", poručili su iz mostarskog kluba.


Gazzetta je među 'Plemiće' službeno došao 14. srpnja ove godine iz švicarskog Xamaxa, a karijeru je započeo u matičnom Servetteu za koji je nastupao u više navrata.

Strateg 'Plemića' Sergej Jakirović u više navrata je isticao kvalitete ovog ofenzivnog veznjaka i tvrdio da Zrinjski nema ovakvog igrača u momčadi. 27-godišnjak je muku mučio s ozljedama odmah pri dolasku pa se na njegov debi čekalo do sredine listopada gdje je imao dva zapažena nastupa protiv Leotara i Zvijezde u Kupu, no tad se opet ozlijedio i prema liječničkim prognozama bio je 'out' do kraja godine.