NEVRIJEME POGODILO ČITAVU REGIJU Munja pogodila ženu dok se kupala u moru, oživljavali su je

Split nevrijeme
Darko Rom

Jako nevrijeme pogodilo je čitavu regiju, prenose mediji. U Splitu je munja pogodila ženu dok se kupala u moru, piše 'Slobodna Dalmacija'. Iz mora su je izvukli drugi kupači, te su pristupili reanimaciji. Reanimacije je uspjela, međutim žena je prevezena u bolnicu zbog ozljede glave.

Žena koja je ozlijeđena na plaži u Splitu, navodno od udara munje zadržana je na bolničkom liječenju i životno je ugrožena, izvijestila je u subotu poslijepodne splitsko-dalmatinska policija, prenosi Hina.

Solin je također danas pogodilo nevrijeme, te je za oko pola sata palo 21 litar kiše po četvornom metru. Kako navodi 'Dalmacija danas', temperatura zraka je pala za više od 10 stupnjeva.

Kod Labina je munja izazvala požar. Na teren je izašlo 11 vozila, te su požar lokalizirali i ugasili.

I dijelove Srbije je zahvatilo nevrijeme praćeno jakom kišom i grmljavinom. U okolini Novog Sada za kratko vrijeme je palo puno kiše i grada, a na udare je bilo i jakog vjetra.

Na području Beograda je zabilježeno jako nevrijeme. Munja je udarila u jedan od splavova, te je potom došlo do požara. Nema informacija o ozlijeđenima.

U Sarajevu je tijekom noći zabilježeno nevrijeme praćeno kišom, grmljavinom i jakim udarima vjetra. Grmljavina je probudila mnoge Sarajlije. Glavni grad Bosne i Hercegovine danas je i u poslijepodnevnim satima opet pogodilo jako nevrijeme. U skladu sa najavama meteorologa, nevrijeme je praćeno obilnom kišom, udarima munja te jakim vjetrom.