NEMA KARANTENE Čitluku se šalje pomoć, radno vrijeme do 14 sati

Čitluk
Hercegovina.info

Općina Čitluk za sada se neće staviti u karantenu, zaključak je večerašnjeg sastanka održanog u Čitluku.

Na sastanku su uz načelnika općine Čitluk Marina Radišića nazočili i predsjednik općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan, ravnateljica Doma zdravlja Čitluk Ozana Medić, dr. Ivan Vasilj, Pero Pavlović ispred Stožera civilne zaštite HNŽ-a ministar Goran Opsenica, Eugen Ćubela, te direktor Zavoda za javno zdravstvo dr. Nermin Avdić.

"Na večerašnjem vrlo dobrom i konstruktivnom sastanku dogovoreno je da se Čitluku pošalje još jedan dodatni epidemiolog kako bi pomogao u ovoj situaciji. Općinski stožer će poduzeti sve da se socijalni kontakti i nepotrebna komuniciranja smanje. Svaki dan će se pratiti kako se razvija stanje i na temelju toga će se dalje donositi odluke. U ovom trenutku će se tražiti način da se unutar postojećih ljudskih resursa iznađe rješenje da se pomogne Čitluku u ovom trenutku", kazao je večeras u telefonskom razgovoru za hercegovina.info ispred Stožera civilne zaštite HNŽ-a Pero Pavlović.

Jednako tako Civilna zaštita općine Čitluk donio je sljedeće zapovijedi.

Čitluk

Čitluk

Kažimo kako je Čitluk trenutno najveće žarište koronavirusa u Hercegovini. Za sada su u toj općini od COVIDA-19 oboljele 33 osobe.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.