NAJPOVOLJNIJI JEDINI PONUĐAČ Građani ZHŽ-a plaćaju M.R.M-u preko 170.000 maraka za održavanje MUP-ovih vozila

mrm ljubuški, MUP ZHŽ, zapadna hercegovina, nabavka vozila
MRM

Ministarstvo unutarnjih poslova Zapadno-hercegovačke županije povjerilo je starom partneru servisiranje i održavanje službenih motornih vozila iz programa Volkswagen, ali i ostalih proizvođača. Pogađate, radi se o tvrtki M.R.M. iz Ljubuškog koja je za navedene usluge dobila preko 170.000 maraka poreznih obveznika. MUP će za servisiranje i održavanje Volkswagen vozila platili 42.940,25 maraka s PDV-om i popustom, dok će za ostala vozila platiti 128.681,26 maraka s PDV-om i popustom.

mrm ljubuški,MUP ZHŽ,zapadna hercegovina,nabavka vozila

Kao i dobar dio njih dosad, na ovaj natječaj došla je samo jedna ponuda, a nije bilo uopće neblagovremeno zaprimljenih ponuda. U ovom natječaju je M.R.M. zadovoljio i potrebe da se ponuđač mora nalaziti unutar 3 kilometra.

U postupku ocjene provedenog postupka, ministar David Grbavac u svojstvu organa upravljanja nije našao razloge, nepravilnosti niti propuste u radu, koji bi eventualno bili temelj za neprihvaćanje preporuke Povjerenstva za javnu nabavu.

mrm ljubuški,MUP ZHŽ,zapadna hercegovina,nabavka vozila

Naime, u postupku je ocijenjeno da je Povjerenstvo u svemu pravilno postupilo te da je izbor najpovoljnijeg ponuditelja izvršen u skladu sa Zakonom o javnim nabavama, podzakonskim aktima, internim aktima i tenderskom dokumentacijom. Uvidom u priloženu dokumentaciju, nesporno je da je pristigla jedna ponuda te da je izabrani ponuđač kvalificiran i samim time ponuda je ekonomski najpovoljnija.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.