NA VRAČARU Pucnjava u središtu Beograda dvije osobe ozlijeđene

Pucnjava Beograd
Telegraf.rs

Večeras se oko 19:40 dogodila pucnjava u Beogradu u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. U tijeku je akcija 'Vihor'. Pucnjava se dogodila na raskrižju ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja.

Telegraf doznaje da je upucan A.P., koji je od prije poznat policiji i ima dosje zbog droge. On je zadobio prostrijelnu ranu noge. Samo ulicu dalje policija je pronašla drugu ozlijeđenu osobu. Vjeruje se da su obje ozlijeđene osobe povezane s istim incidentom. 

Oba muškarca su prevezena u bolnicu i izvan su životne opasnosti. 

Pripadnici MUP-a Srbije, samo tri sata nakon pucnjave na Vračaru uhitili su muškarca koji se sumnjiči da je ranio dvije osobe.

Kako Telegraf saznaje, pripadnici UKP i PS Vračar brzom i efikasnom akcijom identificirali su i priveli N. Đ. (20), koji se sumnjiči da je u ponedjeljak oko 19:40 sati pucao iz pištolja i ranio dvije osobe u ulici Maksima Gorkog u Beogradu. U pucnjavi su ranjeni A. P. (26), koji je od ranije poznat policiji, i makedonski državljanin D. L. (21).

A. P. je zadobio prostrijelne rane noge, dok je D. L., koji se u društvu prijatelja kretao iz Njegoševe ka ulici Maksima Gorkog, zadobio ozljede u predjelu leđa.