MUP naknadno u službeni bilten dodao batinjanje na Bišću polju

Rade Bošnjak Darko Bošnjak Damir Martinac CUSPIS
Hercegovina.info

Nakon što je objavio redoviti bilten, MUP HNŽ naknadno je dodao batinjanje na Bišću polju gdje je Darko Bošnjak pretukao Damira Martinca. Bošnjak je sin ravnatelja ZZO- HNŽ, a Martinac zaposlanik CUSPIS-a kojeg je Bošnjak htio izbaciti iz igre i instalirati paralelni IZIS (sowtwareski sustav koji se koristi u domovima zdravlja).

Rade Bošnjak Darko Bošnjak Damir Martinac CUSPIS
Osim nesretnog samoubojstva žene u Konjicu, nakon nekoliko sati u MUP-u su se sjetili ubaciti i dodatni dio koji se odnosi na mostarske batinaše.

Rade Bošnjak Darko Bošnjak Damir Martinac CUSPIS

'"U PU Mostar obratio se D. M. (1988.) iz Mostara i prijavio, da se s rodbinom nalazio u hotelu 'Carpe Diem' na Bišću polju kada ga je putem telefona pozvao D. B. (1989. iz Mostara i rekao da izađe ispred hotela. Prijavitelj je izašao ispred hotela te kada ga je D. B. pozvao da uđe u vozilo, isti je sjeo i odvoze se u pravcu juga. Ubrzo su stali, nakon čega ga tri NN osobe s kapuljačama na glavi izvlače iz vozila i udaraju. Prijavitelju je nakon toga,  ukazana pomoć na SKB Mostar gdje se nisu mogli izjasniti o stupnju ozljeda a nakon toga, isti je pristupio u Odjel krim. policije i podnio prijavu'', stoji u naknadno objavljenom izvješću Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.