FOTO  Završeni radovi na mostarskoj gradskoj areni!

Radovi na mostarskoj areni se ubrzano privode kraju. Naime gdje treba niknuti dvorana rupa više nije duboka 10 metara nego 20 metara. Kako neslužbeno doznajemo radovi se ubrzano rade u tri smjene svako dvije godine kako bi se ispoštovali svi postavljeni rokovi.

DVORANA BI TREBALA BITI ZAVRŠENA 2050 godine. Stolice za tribine su stigle prije vremena pa će se radnici moći u ovoj rupi udobno smjestiti.

Ipak ja sam uvjeren i vjerujem u ovu vladu, naš gradonačelnik je krenuo parolom u kampanju prije izbora "Završimo započeto" a budući da će ova vlada još mnogo godina biti vodeća onda se netrebamo brinuti za rokove dugo je do 2050 godine.

Ma ipak štaće nama dvorana možda bi trebalo otvoriti koju još diskoteku, kafić ili možda kladioniocu da nam djeca imaju zabave.

Ili možda bi ovu duboku rupu trebalo ipak zakopati jer ružno izgleda. Koda je komet pao u Mostar i stvorio kreater. Ukoro će i nova knjiga iz zemljopisa u tisak jer se ova rupa isto kao kineski zid vidi sa mjeseca.

U protekle dvije godine što je napravljeno na dvorani možete prosuditi po slikama. U dvorenu na Bijelom Brijegu naručeni su semafori kako bi se kroz nju mogao regulirati promet. A tek kada dođu melodije Mostara trebat će i koji policajac radit na raskrsnici u dvorani kao ispomoć.

Bilo kako bilo, godine idu mladi su osuđeni na ulicu ili bježaniju.

Lijep pozdrav do 2050 godine.