Umjesto Radmilinim radom zadnje desetljeće, Salem Marić se bavi time tko je šta objavio

Umjesto Radmilinim radom zadnje desetljeće, Salem Marić se bavi time tko je šta objavio
hercegovina.info

Gradsko vijeće Mostara današnju je sjednicu počelo je minutom šutnje za predsjednika HKDU-a Ivana Musu, koji je bio i predsjednik GV, a predsjednik GV Salem Marić na početku sjednice osvrnuo se na naša pisanja o tome da Radmila Komadina nije prošla Povjerenstvo za izbor i imenovanja, a što su naknadno objavili i drugi mediji, kazavši da to nije trebalo izaći u javnost. 

Predsjednik Povjerenstva Goran Bošnjak (HDZ BiH) odmah se opravdao da informacija s Povjerenstva nije ni otišla - službeno, da bi se javila i vijećnica Boška Ćavar, kazavši da su mediji, prije nego što je dala izjavu - znali da Komadina nije prošla na Povjerenstvu, što je i točno. 

I tako se Salem Marić i ostali odmah na početku sjednice bave time tko je što napisao o Radmili Komadina, umjesto da se posebno posvete onome što ona jeste ili nije uradila zadnjih 10 godina, a iz čega mi se odmah iskristalizirao odgovor zaslužuje li ostati glavna savjetnica mostarskog gradonačelnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, HDZ i SDA podržavaju Komadinu za glavnu savjetnicu, jer su glas 'za' dali i Goran Bošnjak i Adil Šuta, dok su ostali članovi Povjerenstva Naša stranka, SDP i HRS bili protiv.