Umjesto Radmilinim radom zadnje desetljeće, Salem Marić se bavi time tko je šta objavio

Salem Marić
hercegovina.info

Gradsko vijeće Mostara današnju je sjednicu počelo je minutom šutnje za predsjednika HKDU-a Ivana Musu, koji je bio i predsjednik GV, a predsjednik GV Salem Marić na početku sjednice osvrnuo se na naša pisanja o tome da Radmila Komadina nije prošla Povjerenstvo za izbor i imenovanja, a što su naknadno objavili i drugi mediji, kazavši da to nije trebalo izaći u javnost. 

Predsjednik Povjerenstva Goran Bošnjak (HDZ BiH) odmah se opravdao da informacija s Povjerenstva nije ni otišla - službeno, da bi se javila i vijećnica Boška Ćavar, kazavši da su mediji, prije nego što je dala izjavu - znali da Komadina nije prošla na Povjerenstvu, što je i točno. 

I tako se Salem Marić i ostali odmah na početku sjednice bave time tko je što napisao o Radmili Komadina, umjesto da se posebno posvete onome što ona jeste ili nije uradila zadnjih 10 godina, a iz čega mi se odmah iskristalizirao odgovor zaslužuje li ostati glavna savjetnica mostarskog gradonačelnika. 

Podsjetimo, HDZ i SDA podržavaju Komadinu za glavnu savjetnicu, jer su glas 'za' dali i Goran Bošnjak i Adil Šuta, dok su ostali članovi Povjerenstva Naša stranka, SDP i HRS bili protiv.