SREBRNI HERCEGOVCI Mostar dočekao rukometne heroje!

doček rukometaša, Marino Marić, Igor Karačić, Branislav Stojkić
hercegovina.info

Mostar danas dočekuje srebrne rukometaše. Od 19:00 se na igralištu ispred mostarskog sveučilišta očekuje nekoliko tisuća navijača iz Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Pripreme i doček pratite uživo na portalu hercegovina.info.

23:48 VELIKU FOTOGALERIJU POGLEDAJTE OVDJE!

22:00 Rukometaši napuštaju Vojničko. Zabava se nastavlja uz Deja Vu bend.

21:37 Dugo će Hercegovina pamtiti ovu noć i doček svojih rukometaša.

21:33 Igor Karačić upalio je bengalku. Na pozornici je Antonio Čarapina, koji na želju Marina Marića izvodi pjesmu "Ako te pitaju".

21:28 Na pozornici su i najmlađi rukometaši Zrinjskog. Voditelj Ante Sesar zamolio je vlasti da im napokon naprave dvoranu.

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

21:20 Igor Karačić kazao je kako su upravo na ovom igralištu on i Marino zajedno igrali prije dvadesetak godina, a danas ih na istom igralištu dočekao njihov grad.

21:18 Marino Marić zahvalio se svojim sugrađanima, i kazao je kako su dečki dali sve od sebe. Zatim se zaorilo "Mostar grade".

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

21:16 U Mostar su stigli David Mandić, Josip Šarac, Marino Marić i Igor Karačić. Musa, Šego i Hrstić večeras nažalost nisu mogli stići u Mostar.

21:05 Rukometaši stižu prema pozornici praćeni vatrogasnim vozilima. "Ponosna moja je zemlja" ori se Mostarom.

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

20:50  Nemoguće je pristupiti sveučilišnom igralištu. Ljudi doček promatraju s ulica. Na pozornicu se popela grupa Deja Vu, ori se "Moja domovina".

20:47 Rukometaši su ušli u Mostar kazao je upravo voditelj Ante Sesar.

20:42 Kao što je i najavljeno na doček rukometaša stigli su premijeri HNŽ-a i ŽZH-a. Nevenko Herceg i Zdenko Ćosić.

20:20 RTV HB je uživo u programu. Gosti Marina Sutona su Bernard Mandarić, bivši igrač HMRK Zrinjski te Damir Saltarić, bivši trener Marina Marića u Zrinjskom. 

Video prijenos uživo možete pratiti ovdje!

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

19:54 "Lijepa li si" je na repertuaru Sirius banda i tisuće navijača. Igrači bi za pola sata trebali stići u Mostar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19:43 "Morska vila" ori se Mostarom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19:35 Sve pristupne ceste su pune. Navijačima se preporučuje da automobile parkiraju što dalje i pješice se upute prema igralištu. Kiša je stala. Počeo je program. Prvi nastupa Sirius band!

19:33 Tisuće navijača iz Hercegovine, srednje Bosne i Dalmacije iščekuju srebrne rukometaše! Ni blaga kiša im ne može ništa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19:16 U Mostaru je i MOST-ov saborski zastupnik Miro Bulj.

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

19:07 Službeni program još nije počeo. Navijači se "zagrijavaju" uz glazbu.

19:05 Sve veće medijske TV kuće iz BiH i Hrvatske su tu: HRT, N1, Al Jazeera, NOVA TV, RTL kao i kolege sa najvećih portala.

19:01 Ponos Hercegovine - Srebrni stoji na velikom LED ekranu na pozornici.

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

18:59 Sve više navijača pristiže u Mostar. Sada ih je već nekoliko tisuća. Vijore se zastave Čapljine, Ljubuškog, Stoca, Mostara...

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

18:54 Izravni prijenos putem interneta od 20:00 možete pratiti ovdje!

18.20 Veliki broj navijača reprezentacije Hrvatske već se okupio u Mostaru. Na terenu su i brojne novinarske ekipe. Prisutne će zabavljati  Sirius Band i Deja Vu.

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

17:11 Na dočeku, kako za sada stvari stoje, neće biti gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, ali se zato očekuju premijer Hercegovačko-neretvanske županije, Nevenko Herceg te premijer Županije zapadnohercegovačke, Zdenko Ćosić.

16:18 Hercegovačka rukometna ekspedicija na putu je za Mostar. Kako je jedan od igrača potvrdio za hercegovina.info, njihov dolazak u Mostar predviđen je za 20 sati, a na doček će srebrni rukometaši doći u 21 sat.

15:39 Izravni prijenos dočeka možete pratiti ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=abxgbIn3UVQ

15:18 Kao što je prethodno pisao naš portal hercegovina.info, na večerašnjem dočeku će se pojaviti svi "hercegovački" rukometaši: Igor Karačić, Marino Marić, David Mandić, Marin Šego, Željko Musa, Josip Šarac te Matej Hrstić.

14:30 Hercegovački Kauboji poručili: "Hercegovino, vidimo se večeras na dočeku!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14:16 Pripreme se privode kraju. "Brojimo sitno", poručili su iz HMRK Zrinjski.

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

13:52 Na dočeku 2016. godine, Karačića je na pozornici dočekao i najavio mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić koji, kao i njegovi prethodnici, nije uspio sa svojim sazivom aktualizirati ili riješiti pitanje mostarske dvorane čiji je kamen temeljac postavljen još 14.02.1985. godine!

13:48 Organizator događaja je HMRK Zrinjski Mostar, klub koji je zbog loše financijske situacije na početku sezone odstupio iz Premijer lige BiH. Njihov predsjednik, Branislav Stojkić u razgovoru za NOVA TV, poručio je: "Želimo da Mostar bude centar i bilo bi lijepo kada bi svi rukometaši došli. Tajna uspjeha je ovaj teren, dišpet, ponos, prkos, jer ovdje jednostavno nisu najbolji uvjeti za vrhunske sportaše."

13:40 Lino Červar je upravo održao emotivni govor na Trgu bana Jelačića. Poručio je kako su igrači pokazali kako se bori za domovinu. Opširnije ovdje!

13:37 Kako saznaje portal hercegovina.info, veliki interes vlada i od strane medija. Akreditiran je veliki broj novinara i TV kuća iz Bosne i Hercegovine, ali i Hrvatske. 

13:22 U Zagrebu traje doček reprezentacije. Opširnije ovdje!

12:48 Hrvatski rukometaši su trenutno na glavnom zagrebačkom trgu gdje ih je dočekalo nekoliko tisuća navijača. Hercegovačka ekspedicija bi se nakon ovoga trebala uputiti prema Mostaru.

12:44 Vaše fotografije i videozapise s dočeka možete poslati na [email protected] ili putem naše Facebook stranice.

12:30 Prema svim meteorološkim prognozama, večeras nas očekuje ugodnih osam stupnjeva, bez kiše i vjetra.

12:26 Kako je za hercegovina.info potvrdio jedan od reprezentativaca, na večerašnjem dočeku će se pojaviti svi "hercegovački" rukometaši: Igor Karačić, Marino Marić, David Mandić, Marin Šego, Željko Musa, Josip Šarac te Matej Hrstić.

12:20 U tijeku su pripreme oko postavljanja glavne pozornice.

doček rukometaša,Marino Marić,Igor Karačić,Branislav Stojkić

12:15 Svi oni koji neće moći biti prisutni uživo, televizijski prijenos dočeka moći će pratiti putem RTV HB te teksutalno i putem foto-izvještaja ekskluzivno na portalu hercegovina.info.