SKB O RANJENIMA 73-godišnjak životno ugrožen, 25-godišnjak lakše ozlijeđen

SKB Mostar
Hercegovina.info

Dvije osobe su ubijene, a dvije ranjene u teškom zločinu koji se noćas dogodio u Gorici u Grudama. Kako su za Hercegovina.info potvrdili iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, jedan od ozlijeđenih je zadobilo lakše ozljede, dok se drugi nalazi u životnoj opasnosti.

"U Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar su iz Gruda, oko 3 sata ujutro, dovezene dvije muške osobe sa prostrjelnim ranama. A.G.(1997.) godine je zadobio lakše tjelesne ozljede te je hospitaliziran na Klinici za kirurgiju. Ž.G. (1949.) je hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. On je zadobio teške tjelesne ozljede koje su opasne po život", rekli su iz Odjela za odnose s javnošću SKB Mostar.

Kako se doznaje, 73-godišnjem umirovljeniku  Ž.G. (1949.) je amputirana noga.

Njegov brat Ferdo je za portal "Avaza" rekao kako nije bilo veće tragedije od ove u zapadnoj Hercegovini. Otkrio je i da je napadač, čiji je identitet ranije objavio portal "Avaza" i ranije bio problematičan.

"Ta osoba koja je to učinila bacila je bombu ranije, sreća nije eksplodirala, pravio je i nered, a policija ne radi svoje. Tada je trebao biti sklonjen u zatvor. Ovo što je učinio sada, da se pitam... Robovi su bili vješani i s jedne i s druge strane, niko ih nije smio dirnuti da ne bi ponovo to učinili.

Ovdje bi ga na ovom stupu razapeo da visi dok ne krepa. Ili kad bi ga vidio sada zubima bi mu iščupao grkljan, jer mi je ranio brata. Nogu su mu otpilali. Probudio se ne zna, uopće... Ne zna da su ova dvojica poginula. To su mu prijatelji", rekao je Ferdo Galić za portal "Avaza".