SKB Mostar zapošljava 107 djelatnika

SKB Mostar - Sveučilišna klinička bolnica Mostar
hercegovina.info

Sveučilišna klinička bolnica Mostar raspisala je javni natječaj za prijem 107 djelatnika na neodređeno i određeno vrijeme. Tako će se prema natječaju u radni odnos na neodređeno vrijeme primiti, između ostalog, 30 medicinskih sestara, sedam doktora medicine za urgentnu medicinu i hitne prijeme, instrumentarka u Operacijskom traktu Klinike za kirurgiju, dva laboratorijska tehničara u Zavodu za laboratorijsku dijagnostiku.

Na određeno vrijeme u trajanju do 2 godine u ovisnosti radi li se o zamjeni djelatnika na trudničkom, porodiljskom, dugotrajnom bolovanju i neplaćenom odsustvu posao će, između ostalog, dobiti: 

Šesnaest medicinskih sestra na Klinikama/Odjelima/Zavodima, te njih dvije na Klinici za ginekologiju i porodništvo. Devet spremačica posao će dobiti u Odsjeku za higijensko održavanje prostorija Službe za tehničke djelatnosti, dok će se tri djelatnika zaposliti u Službi za tehničke djelatnosti.

Kandidati moraju ispunjavati opće i posebne uvjete za obavljanje poslova za konkretno radno mjesto koji su definirani Zakonom o radu. Kompletan natječaj pročitajte OVDJE.