SAMO PROŠLE GODINE Rektor i ekipa u mostarskim restoranima pojeli i popili 38 tisuća maraka

Debljanje
Ilustracija

Sveučilište u Mostaru je u 2020. godini potrošilo više od 38.000 maraka na jelo i piće u mostarskim restoranima. Službeni su ovo podaci stavke nabave ugostiteljskih usluga za potrebe Rektorata i Ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru za 2020.godinu, a sve to za usluge posluživanja u restoranima otvorenog tipa te usluge dostavljanja pripremljene hrane, odnosno cateringa.

Iako smo u 2020. godini prošli kroz gotovo cjelogodišnje razdoblje pandemije, razne restrikcije nisu utjecale na potrošnju mostarskog Sveučilišta u ovoj oblasti.

Ugovori su se tako sklapali s Caffe barom Fenix FF, Editus d.o.o. restoran Del Rio, Restoran Europa d.o.o., Hercegovinavino d.o.o., Karting klub d.o.o., Izletiše “Libro” Mostar, Infuzija d.o.o., Caffe bar “Moj Caffe”, s.u.r. Megi restoran-pizzeria, Mateo te Žeks Orient d.o.o. PJ Taboo Wine&Dine.

Najveći ceh u jednom danu plaćen je 10.12.2020. godine, a iznosio je 2.393 marke.

Kada smo već kod Sveučilišta u Mostaru, podsjetimo kako je isto u 2020. godini potpisalo više od 200 izravnih sporazuma putem kojih su nabavljali kravate, bedževe, čokoladice, CM poklon bonove, kutije za likere...

Nije im bila ni sporna činjenica kako su putem istih sporazuma, poslove sklapali s tvrtkama čiji su vlasnici djelatnici Sveučilišta.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.